Γιώργος Ζαχαριάδης

Σιγά μην παρατήσει ο Μπόλονι τον ΠΑΟΚ για να πάει στη Στεάουα. Ας γελάσω!

Αυτοί οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι δεν έχουν το θεό τους. Αδιάβαστο τον έστειλαν τον Μπόλονι. Τον «κατηγορούν», ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι αναφορές περί ενδιαφέροντος της Στεάουα ή της Ραπίντ είναι κουραφέξαλα.

Αυτοί οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι δεν έχουν το θεό τους. Αδιάβαστο τον έστειλαν τον Μπόλονι. Τον «κατηγορούν», ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι αναφορές περί ενδιαφέροντος της Στεάουα ή της Ραπίντ είναι κουραφέξαλα.

Ιδίως εκείνος ο Τζίτζι… τάδε, που άκουσα σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης (Λίμπερο) ήταν απολαυστικός. «Μην τα παίρνετε στα σοβαρά αυτά που γράφονται. Όταν ο Μπόλονι θέλει να φύγει από μια ομάδα, θυμάται το ενδιαφέρον της Στεάουα και της Ραμπίντ», είπε σε ελεύθερη μετάφραση.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Το λάβαμε το μήνυμα. Κι όλα αυτά που συζητούνται σχετικά με την επόμενη περίοδο, όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ σχετικά με τη δεύτερη χρονιά του Μπόλονι στην Τούμπα, τι είναι; Μπούρδες, σύμφωνα με τους Ρουμάνους.

Το καλύτερο είναι αυτό αφορά στην μόνιμη εγκατάστασή του στη Θεσσαλονίκη. Από το αν θα νοικιάσει ή όχι σπίτι ή αν θα προτιμούσε δωμάτιο σε ξενοδοχείο, αρκετοί δημοσιογράφοι κρίνουν αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Πράγματι ο Μπόλονι παρέμενε επί μακρόν σε ξενοδοχείο και ενίσχυε τις απόψεις που υποστήριξαν τη σύντομη παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Τελικά, έστω και με καθυστέρηση, νοικιάστηκε -για λογαριασμό του- ένα τριάρι. Και τώρα έχουμε άλλον καημό:

«Εχω ένα τραπέζι στο σπίτι (φαντάζομαι θα συνοδεύεται από καρέκλες…) και απομένουν τρία δωμάτια για να επιπλωθούν», είπε με νόημα ο Ρουμάνος τεχνικός. Ίσως επιχειρούσε μια προσπάθεια να πείσει τους φίλους, τους γνωστούς και τους εχθρούς του ότι δεν θα το κουνήσει από τη Θεσσαλονίκη. Κι ας γράφουν ένα σωρό οι συμπατριώτες του για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Ρουμανία.

Εκείνο όμως που φοβούνται όλοι είναι η επόμενη εμφάνισή του μπροστά στα μικρόφωνα, εκνευρισμένος επειδή δεν τον άφησε κάποιος να πάει για κατούρημα, να λέει ότι θέλει να αποχωρήσει.

Και τι τον κάναμε τον ΠΑΟΚ, μπες- βγες; Όποτε θέλει είναι… φευγάτος κι όποτε θέλει επιπλώνει ένα δωμάτιο από τα τρία για να μας δείξει ότι τελικά θα μείνει;

Προφανώς θα πρέπει να σοβαρευτούμε. Κι αυτό αφορά όλους μας. Κυρίως τον Μπόλονι που δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι εξακολουθούν να τον εμπιστεύονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αλλά, καλά θα κάνει να μην παίζει με τη νοημοσύνη τους και με την τρέλα της κερκίδας που, όσο εύκολα τον χειροκρότησε, το ίδιο εύκολα θα τον αποδοκιμάσει.

Υπάρχει βέβαια και κάτι ακόμη που έχει να κάνει αποκλειστικά με την επιλογή του Μπόλονι για την επόμενη περίοδο.

Τέτοιες στιγμές αναρωτιέται κανείς αν πρέπει ο ΠΑΟΚ να τον διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία ή αν θα πρέπει να τον αποδεσμεύσει.

Επίσης, αν θα πρέπει να τον κρατήσει, γιατί δεν το ξεκαθαρίζει από τώρα, να τελειώνουμε; Θα τον βοηθήσει μάλιστα να εργαστεί απερίσπαστος στη διάρκεια των πλέι-οφ, σε μια κρίσιμη διαδικασία, κατά την οποία ο ΠΑΟΚ αν δεν πάρει τελικά την πρώτη θέση, ίσως θα πρέπει να το θεωρήσουμε αποτυχία, με βάση τους αντιπάλους του.

Ή μήπως περιμένουμε να δούμε αν θα αποτύχει ή θα επιτύχει ο ΠΑΟΚ στην προσπάθεια κατάκτησης της πρώτης θέσης των πλέι-οφ και ακολούθως να επιβεβαιώσει ή να ακυρώσει τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Μπόλονι;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x