Επικαιρότητα

Έφηβος μαχαίρωσε ολόκληρη οικογένεια 112 φορές!

Ένας Βρετανός έφηβος μαχαίρωσε 112 φορές μια έγκυο κοπέλα και τους γονείς της και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 35 ετών. Ο Jason Alexander Downie, ο οποίος μετανάστευσε το 2006 με τη μητέρα του από την Σκωτία στην Αυστραλία, ομολόγησε τη δολοφονία της 16χρονης Chantelle Rowe και των γονιών της, η οποία έλαβε χώρα στη πόλη Καπούντα της νότιας Αυστραλίας, το Νοέμβριο του 2010.

Ένας Βρετανός έφηβος μαχαίρωσε 112 φορές μια έγκυο κοπέλα και τους γονείς της και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 35 ετών.

Ο Jason Alexander Downie, ο οποίος μετανάστευσε το 2006 με τη μητέρα του από την Σκωτία στην Αυστραλία, ομολόγησε τη δολοφονία της 16χρονης Chantelle Rowe και των γονιών της, η οποία έλαβε χώρα στη πόλη Καπούντα της νότιας Αυστραλίας, το Νοέμβριο του 2010.

Ο Downie ήταν 18 ετών όταν διέπραξε τις δολοφονίες και όπως δήλωσε ο ίδιος στο ανώτατο δικαστήριο «John Sulan», είχε σεξουαλική εμμονή με την έγκυο Chantelle και ζήλευε τρομερά τον – τότε – φίλο της.

Εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας και μαχαίρωσε πρώτα τον πατέρα της 16χρονης, Andrew, ύστερα τη μητέρα της, Rose, και τέλος την ίδια την Chantelle, αφού πρώτα την βίασε. Η άτυχη κοπέλα μαχαιρώθηκε περισσότερες από 33 φορές, ο πατέρας της 29 και η μητέρα της 50 φορές.

Ο δικηγόρος του Downie, Greg Mead, ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του δεν μπορεί να θυμηθεί τις πράξεις του και δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κανέναν. Είχε τη πεποίθηση ότι στο συγκεκριμένο σπίτι διέμενε ο φίλος της Chantelle, τον οποίο ήθελε να αντιμετωπίσει.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x