Stoiximan Super League

Με Ουζουνίδη και νέο αίμα

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της Skoda Ξάνθης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, έχει δηλώσει σίγουρος για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά ο παλαίμαχος αμυντικός αποφεύγει τα πολλά λόγια προτού μπουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της Skoda Ξάνθης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, έχει δηλώσει σίγουρος για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά ο παλαίμαχος αμυντικός αποφεύγει τα πολλά λόγια προτού μπουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο. Πάντως το γεγονός ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν χθες κι έθεσαν επί τάπητος κάποια πρώτα πράγματα για το σχεδιασμό της νέας σεζόν, σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί προάγγελος παραμονής.

Πάντως η Skoda Ξάνθη θα έχει αρκετά διαφορετικό πρόσωπο την επόμενη σεζόν. Η μείωση του προϋπολογισμού είναι δεδομένη και αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις. Οι Ακρίτες θα στηριχτούν ως επί το πλείστον σε Έλληνες ταλαντούχους παίκτες, που θα πλαισιωθούν από λίγους ικανούς και φθηνούς ξένους. Η φιλοσοφία της ομάδας φαίνεται και από την κίνηση να επεκταθεί για δύο χρόνια το συμβόλαιο του Θοδωρή Βασιλακάκη, ο οποίος θεωρείται παίκτης-κορμού για το μέλλον της Skoda Ξάνθης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x