Stoiximan Super League

Πληρώνει ο Ντέμης, αλλά…

…αυτό δεν είναι το μόνο απαραίτητο για να μείνει «ζωντανή» η ΑΕΚ. Ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» εγγυήθηκε προσωπικά για την αποπληρωμή της δόσης του άρθρου 44. Διεμήνυσε, ωστόσο, στη ΦΑΕΕ Αθηνών πως δεν μπορεί να σταθεί το δικό του (ή και οποιοδήποτε άλλο) πλάνο «ανόρθωσης» αν δεν ρυθμιστούν σε περισσότερες δόσεις τα άλλα χρέη που υπάρχουν προς την Εφορία και προβλέπουν αυτή τη στιγμή μηνιαία δόση 650.000 ευρώ.

…αυτό δεν είναι το μόνο απαραίτητο για να μείνει «ζωντανή» η ΑΕΚ.

Ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» εγγυήθηκε προσωπικά για την αποπληρωμή της δόσης του άρθρου 44.

Διεμήνυσε, ωστόσο, στη ΦΑΕΕ Αθηνών πως δεν μπορεί να σταθεί το δικό του (ή και οποιοδήποτε άλλο) πλάνο «ανόρθωσης» αν δεν ρυθμιστούν σε περισσότερες δόσεις τα υπόλοιπα χρέη που υπάρχουν προς την Εφορία και προβλέπουν αυτή τη στιγμή μηνιαία δόση 650.000 ευρώ.

Η συμφωνία για το σφράγισμα των εισιτηρίων ενόψει πλέι-οφ αποτέλεσε ένα -αυτονόητο μεν, ευχάριστο δε στη συγκεκριμένη περίοδο- νέο για την ΑΕΚ. Ο «βραχνάς» ωστόσο για τα χρέη προς την Εφορία παραμένει ο κυριότερος που έχει (και θα έχει) να αντιμετωπίσει προσεχώς η «Ένωση».

Κι αν για τη δόση του άρθρου 44 (ύψους 1,25 εκατ. ευρώ) ο Ντέμης Νικολαΐδης διαβεβαίωσε προσωπικά τον διευθυντή, Σταύρο Καββαδία ότι θα αποπληρωθεί άμεσα (στέλνοντας ταυτόχρονα το πιο πειστικό σημάδι της επιστροφής του) για τις υπόλοιπες οφειλές που έχει η ΑΕΚ, τόνισε πόσο ακατόρθωτο είναι να πληρωθούν το ίδιο άμεσα.

Κι αυτό διότι η τελευταία ρύθμιση (που ήταν και η μόνη που είχε περιθώριο να επιτύχει ο Ανδρέας Δημητρέλος) προβλέπει μηνιαία δόση που υπερβαίνει τις 650.000 ευρώ. Ένα ποσό που ο Ντέμης θεωρεί δυσβάσταχτο -όχι μονάχα για τη διοίκηση που προετοιμάζει ο ίδιος στην επιστροφή του, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη θα αναλάμβανε στην παρούσα φάση την ΠΑΕ.

Δεν ζήτησε, λοιπόν, από τον Έφορο οποιαδήποτε μείωση η απαλοιφή προστίμων. Επεδίωξε, ωστόσο, να καταστήσει σαφές πως μόνο μια καινούργια ρύθμιση (100-120 δόσεων) θα μπορέσει να εγγυηθεί ΚΑΙ το ότι η ΠΑΕ θα μείνει «ζωντανή» ΚΑΙ ότι η Εφορία θα εισπράξει τελικά -έστω και σε βάθος χρόνου- τα χρήματα που της οφείλονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x