Stoiximan Super League

Χάνει Κλωναρίδη η ΑΕΚ

Τα ‘χε χύμα η ΑΕΚ, με την κακή αγωνιστική της εικόνα στο τέλος του πρωταθλήματος, της έρχονται και τσουβαλάτα! Μετά τα γνωστά προβλήματα με Δέλλα και Μανωλά, το σοβαρότερο απ’ αυτά που προέκυψαν την Παρασκευή (και αφορά τον Κλωναρίδη, πέρα απ’ τους Γκούντγιονσεν, Λαγό και Αργυρίου) απειλεί να την αφήσει χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της στα πρώτα ματς των πλέι-οφ.

Τα ‘χε χύμα η ΑΕΚ, με την κακή αγωνιστική της εικόνα στο τέλος του πρωταθλήματος, της έρχονται και τσουβαλάτα!

Μετά τα γνωστά προβλήματα με Δέλλα και Μανωλά, το σοβαρότερο απ’ αυτά που προέκυψαν την Παρασκευή (και αφορά τον Κλωναρίδη, πέρα απ’ τους Γκούντγιονσεν, Λαγό και Αργυρίου) απειλεί να την αφήσει χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της στα πρώτα ματς των πλέι-οφ.

Κι αυτό διότι είναι διάχυτη η ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ πως οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Κλωναρίδης στον αριστερό προσαγωγό οφείλονται σε θλάση, κάτι που σημαίνει απουσία του από τις προπονήσεις για τουλάχιστον 10 μέρες.

Εφόσον, λοιπόν, η πρώτη διάγνωση επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο νεαρός το Σάββατο, είναι δεδομένο πως θα απουσιάσει από τα (κρίσιμα) παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x