Ελλάδα

Τσαρτσαρής: «Ίσως να μην έπαιρνα τόσους τίτλους…»

Δικαιωμένος για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, παρότι στο παρελθόν είχε δύο φορές την ευκαιρία να παίξει στον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής σε συνέντευξή του στο «All Star Basket». «Είχα μιλήσει δύο φορές με τον Ολυμπιακό. Νιώθω ευχαριστημένος και δικαιωμένος για την εξέλιξη της καριέρας μου. Αν δεν πήγαινα στον Παναθηναϊκό, ίσως να μην έπαιρνα τόσους τίτλους», τόνισε ο 32χρονος άσος. «Ένα επίπεδο πάνω από όλους η ΤΣΣΚΑ, αλλά κάτι θα σκεφτεί ο κόουτς», πρόσθεσε.

Δικαιωμένος για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, παρότι στο παρελθόν είχε δύο φορές την ευκαιρία να παίξει στον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής σε συνέντευξή του στο «All Star Basket».

«Με τον Ολυμπιακό δύο φορές είχαμε κάνει συζητήσεις. Μία το 2002 στην αρχή πριν υπογράψω στον Παναθηναϊκό και μία πριν ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Νιώθω ευχαριστημένος και δικαιωμένος για την εξέλιξη της καριέρας μου. Αν δεν πήγαινα στον Παναθηναϊκό, η καριέρα μου θα ήταν πολύ διαφορετική, αφού ενδεχομένως δεν θα έπαιρνα τόσους τίτλους», τόνισε ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ.

Όσο για το πώς μένει προσγειωμένος, παρά τις επιτυχίες, είπε: «Ε, εντάξει, δεν είμαι και Διαμαντίδης (γέλια)! Είναι δύσκολη κατάσταση... Όλα ξεκινάνε από το σπίτι και την οικογένειά σου. Με έχουν μάθει να πατάω γερά στο έδαφος. Επιπλέον χρειάζεται ένας άνθρωπος στην ομάδα να σου τραβάει το αφτί και να μη σου επιτρέπει να σηκώνεις μύτη όταν πετυχαίνεις κάτι καλό. Αυτός είναι ο Ομπράντοβιτς».

Για το Final 4 και την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο 32χρονος άσος είπε: «Είναι ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους. Έχει ικανότατους παίκτες και καλό προπονητικό τιμ. Εμείς όμως πάμε στο Final 4 σαν πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουμε έναν προπονητή που κάτι θα σκεφτεί και πάμε για να παλέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x