Stoiximan Super League

Αύριο στην Αθήνα ο Πασιένσια

Στην Αθήνα αναμένεται αύριο ο Ντομίνγκος Πασιένσια. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 από την Πορτογαλία ο 43χρονος τεχνικός θα έρθει στη χώρα για να έχει τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Από αυτές θα κριθεί εάν θα αναλάβει ή όχι και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στην Αθήνα αναμένεται αύριο ο Ντομίνγκος Πασιένσια. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 από την Πορτογαλία ο 43χρονος τεχνικός θα έρθει στη χώρα για έχει τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό με θέμα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ο Πασιένσια, ο οποίος έχει μιλήσει με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, στον Πειραιά θα έχει συνάντηση με τους υπεύθυνους της ομάδας και φυσικά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη..

Από αυτές θα υπάρξει η οριστική κατάληξη στο ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών: είτε υπογράφοντας συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους είτε όχι.

Παρά τις επαφές που είχαν μέχρι τώρα οι άνθρωποι της ομάδας, αυτή που θα καθορίσει το αποτέλεσμα θα είναι η συζήτηση που θα έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο ζήτημα του νέου προπονητή της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x