Euroleague

Περήφανος και… σφίγγα ο «Ζοτς»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ωστόσο τις οικονομικές δυσκολίες στην Ελλάδα και το σύλλογο. Παράλληλα τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ωστόσο τις οικονομικές δυσκολίες στην Ελλάδα και το σύλλογο. Παράλληλα τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστος Ρομπόλης

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου που φτάσαμε ως εδώ και για την απόδοσή μας στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ. Σε έναν μικρό τελικό είναι δύσκολο να βρεις να δώσεις κίνητρο στους παίκτες σου, αλλά προσπαθήσαμε. Δεν είχαμε προετοιμαστεί καλά, απλώς δώσαμε κάποιες πληροφορίες στους παίκτες μου. Κανείς πέρα από μένα και τους συνεργάτες μου δεν πίστευε πως θα παίζαμε έτσι όπως με την ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε, να αλλάξουμε το τσιπ στο μυαλό μας και να σκεφτούμε τους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να βρούμε ενέργεια και να παλέψουμε σε όλα τα ματς με τον Ολυμπιακό», τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν η απώλεια του τίτλου και ο τρόπος που αυτό έγινε μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Ξέρετε πώς είναι η κατάσταση στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Ήρθαμε εδώ με μεγάλο κίνητρο, προσπαθήσαμε για το καλύτερο και όσο είμαι στον Παναθηναϊκό θα προσπαθώ για το καλύτερο. Τι θα γίνει μετά, είναι άλλη ιστορία».

Όταν δημοσιογράφος από την Τουρκία τον ρώτησε αν σχεδιάζει να εργαστεί την επόμενη σεζόν στη χώρα, είπε: «Στο μυαλό μου είναι μόνο το ταξίδι για την Αθήνα και η προπόνηση της Τρίτης. Αυτό είναι το μέλλον μου. Κάποια μέρα θα έρθω στην Τουρκία, αλλά δεν ξέρω πώς και πότε».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού είπε: «Ευχαριστώ που ήρθε από την Αθήνα. Ταξίδεψαν περίπου 4.000 άτομα παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια στην Ευρωλίγκα, την Κωνσταντινούπολη κι όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το Final 4».

Ερωτηθείς αν θα παρακολουθήσει τον τελικό του Final 4, απάντησε: «Θα μείνω και θα παρακολουθήσω τον τελικό, επειδή μου αρέσει κι από σεβασμό στην Ευρωλίγκα».



Video streaming by Ustream

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x