F1

Υπόσχεση στον Σούμι…

Την επιθυμία του να περιορίσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μίκαελ Σουμάχερ, εξέφρασε ο Ρος Μπρον, αρχίζοντας μάλιστα από το επόμενο γκραν πρι στην πίστα του Καναδά (10/6). Ο Γερμανός στο Μόντε Κάρλο, παρά το γεγονός ότι είχε καλή απόδοση, δεν κατάφερε να πάρει την καρό σημαία, λόγω μηχανικού προβλήματος.

Την επιθυμία του να περιορίσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μίκαελ Σουμάχερ, εξέφρασε ο Ρος Μπρον, αρχίζοντας μάλιστα από το επόμενο γκραν πρι στην πίστα του Καναδά (10/6).

Ο Γερμανός στο Μόντε Κάρλο, παρά το γεγονός ότι είχε καλή απόδοση, δεν κατάφερε να πάρει την καρό σημαία, λόγω μηχανικού προβλήματος.

«Ήταν αρκετά γρήγορος στην αρχή του αγώνα, αλλά ένα πρόβλημα στην πίεση των καυσίμων, ήταν η αιτία που έπεφτε ο ρυθμός του. Προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε, αλλά αυτό το πρόβλημα του κόστισε πολύ σε χρόνο, τον έριξε εκτός βαθμολογούμενης δεκάδας και στο τέλος εγκατέλειψε.

Ήταν απογοητευτικό γιατί είχε πολύ καλή απόδοση και θα μπορούσε να πάρει βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να εξαλείψουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ξεκινώντας από το γκραν πρι στην πίστα του Καναδά
», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Mercedes.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής έχει εγκαταλείψει στα τέσσερα από τα έξι γκραν πρι, έχοντας μόλις δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα των πιλότων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x