Stoiximan Super League

Έχει και πιο χαμηλά…

Περίπου 3 εκατ. ευρώ χρειάζεται η ΠΑΕ ΑΕΚ, ώστε να μην πέσει ακόμη πιο χαμηλά μετά από προχθεσινή ημέρα, η οποία συνδυάστηκε με την μη εξασφάλιση της αδειοδότησης και τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το παραπάνω ποσό πρόκειται να καλύψει τις άμεσες ανάγκες της ομάδας, έτσι ώστε να παραμείνει ζωντανή, καλύπτοντας τις άμεσες υποχρεώσεις της στο δημόσιο.

Περίπου 3 εκατ. ευρώ χρειάζεται η ΠΑΕ ΑΕΚ, ώστε να μην πέσει ακόμη πιο χαμηλά μετά από προχθεσινή ημέρα, η οποία συνδυάστηκε με την μη εξασφάλιση της αδειοδότησης και τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το παραπάνω ποσό πρόκειται να καλύψει τις άμεσες ανάγκες της ομάδας, έτσι ώστε να παραμείνει ζωντανή καλύπτοντας τις άμεσες υποχρεώσεις της στο δημόσιο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτά που καλείται να λύσει η ΑΕΚ είναι η ληξιπρόθεσμη οφειλή για το άρθρο 44, ύψους 1,250 εκατ. ευρώ, με το εξώδικο που έχει στείλει η Εφορία στην ΠΑΕ να εκπνέει την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Αυτή η οφειλή πρέπει πάση θυσία να διευθετηθεί, διαφορετικά θα γίνει παραβίαση του άρθρου 44 και η ΑΕΚ θα επιστρέψει στα χρέη που είχε το 2004 και τότε δεν θα έχει καμία ελπίδα σωτηρίας.

Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να εξασφαλίσουν ένα ποσό της τάξης του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ, που αφορά σε δύο ληξιπρόθεσμες δόσεις προς την Εφορία για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Εδώ πρέπει να μπει και μια σημείωση: Στο τέλος του τρέχοντα μήνα θα προστεθεί άλλη μια ύψους 600.000 ευρώ.

Τέλος οφείλει να καταβάλει περίπου 700.000 ευρώ, που αντιστοιχούν στο 20% του προστίμου των 3,5 εκατ. ευρώ και το οποίο προέκυψε έπειτα από έλεγχο της Εφορίας για το διάστημα Μάρτιος - Δεκέμβριος του 2011.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x