Stoiximan Super League

Στόχος να μείνει ζωντανή

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι για την ΑΕΚ να βγει ο Ιούνιος χωρίς να… βαρέσει κανόνι, σύμφωνα με όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Στόχος της Ένωσης είναι να παραμείνει ζωντανή μέχρι να ξεκαθαρίσει η πολιτική κατάσταση στη χώρα και να μπορέσει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ να θέσει σε εφαρμογή τις οικονομικές συμφωνίες που έχει στα χέρια του. Στόουκ Σίτι και Μπεσίκτας «βλέπουν» Μανωλά.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι για την ΑΕΚ να βγει ο Ιούνιος χωρίς να… βαρέσει κανόνι, σύμφωνα με όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Στόχος της Ένωσης είναι να παραμείνει ζωντανή μέχρι να ξεκαθαρίσει η πολιτική κατάσταση στη χώρα και να μπορέσει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ να θέσει σε εφαρμογή τις οικονομικές συμφωνίες που έχει στα χέρια του.

Άλλωστε, ο Νικολαΐδης είναι ο μοναδικός άνθρωπος αυτή τη στιγμή που προσπαθεί να βρει λύση στο… σταυρόλεξο προβλημάτων του «Δικεφάλου».

Είναι δεδομένη η στήριξη που υπάρχει από τον Τάκη Κανελλόπουλο και κάποιους άλλους ανθρώπους, όμως εκείνο που «καίει» την ΑΕΚ είναι επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους.

Χωρίς αυτή, όμως, η Ένωση παύει να είναι βιώσιμη ό,τι και αν κάνει ο Νικολαΐδης ή κάποιους επίδοξος επενδυτής.

Υπάρχει ενδιαφέρον για Μανωλά

Στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων φέρεται να βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος στο τέλος του μήνα μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Η διοίκηση επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του νεαρού στόπερ, όμως πλέον οι πιθανότητες δείχνουν ότι εκείνος θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο 21χρονος παίκτης είχε δεχθεί πρόταση από τη Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ και οι δύο πλευρές τα «χάλασαν» στο οικονομικό (έδιναν 300.000 ευρώ, 500.000 ευρώ ήθελε ο παίκτης).

Την ίδια ώρα, την περίπτωση του Μανωλά εξετάζουν η Στόουκ Σίτι και η Μπεσίκτας, χωρίς ακόμα να του έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x