Stoiximan Super League

Οριστικά στην Αγγλία η ΑΕΚ

Ακόμα δεν ξέρει αν και τι της ξημερώνει, ωστόσο η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να προγραμματίσει και την επόμενη μέρα της. Παρόλο λοιπόν που η ενασχόληση με το αγωνιστικό κομμάτι μοιάζει… πολυτέλεια τη δεδομένη στιγμή για την ΠΑΕ (και στο πλαίσιο των προσπαθειών να μείνει ζωντανή η ομάδα μέχρι να βρεθεί διοικητική λύση) οριστικοποιήθηκε ότι η καλοκαιρινή προετοιμασία για την προσεχή σεζόν θα γίνει στο Πρέστον της Αγγλίας.

Ακόμα δεν ξέρει αν και τι της ξημερώνει, ωστόσο η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να προγραμματίσει και την επόμενη μέρα της.

Παρόλο λοιπόν που η ενασχόληση με το αγωνιστικό κομμάτι μοιάζει… πολυτέλεια τη δεδομένη στιγμή για την ΠΑΕ (και στο πλαίσιο των προσπαθειών να μείνει ζωντανή η ομάδα μέχρι να βρεθεί διοικητική λύση) οριστικοποιήθηκε ότι η καλοκαιρινή προετοιμασία για την προσεχή σεζόν θα γίνει στο Πρέστον της Αγγλίας.

Η δελεαστική -λόγω του ελάχιστου κόστους- πρόταση των διοργανωτών είχε γίνει εδώ και μέρες δεκτή από την ΑΕΚ.

Μετά την ανταλλαγή λοιπόν και των απαραίτητων εγγράφων ανάμεσα στις δυο πλευρές, επιβεβαιώθηκε ότι η αποστολή θα μεταβεί στις 27 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις.

Εκεί θα περάσει αμέσως… στη δράση συμμετέχοντας σε φιλικό τουρνουά με τις Χαρτς, Μπλάκμπερν και Πρέστον το διήμερο 28-29 Ιουλίου.

Και κατόπιν, στο διάστημα της δεκαήμερης παραμονής της, θα είναι στην ευχέρεια της να δώσει μέχρι και τέσσερα ακόμα φιλικά παιχνίδια -ανάλογα με τον προγραμματισμό του προπονητή της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x