Stoiximan Super League

«Θα πάμε σε Νοτιά, Παππά, Μελισσανίδη»

Κάθε άλλο παρά ανέφικτη θεωρεί τη δυνατότητα πρώην και νυν μετόχων να βγάλουν την ΑΕΚ από το αδιέξοδο ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης. Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τόνισε ότι τα χρέη της «Ένωσης» είναι ελάχιστα μπροστά στις περιουσίες των Νοτιά, Παππά και Μελισσανίδη και προανήγγειλε προσπάθεια να προσεγγιστούν άμεσα για να βοηθήσουν.

Κάθε άλλο παρά ανέφικτη θεωρεί τη δυνατότητα πρώην και νυν μετόχων να βγάλουν την ΑΕΚ από το αδιέξοδο ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης.

Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τόνισε ότι τα χρέη της «Ένωσης» είναι ελάχιστα μπροστά στις περιουσίες των Νοτιά, Παππά και Μελισσανίδη και προανήγγειλε προσπάθεια να προσεγγιστούν άμεσα για να βοηθήσουν.

«Την Τετάρτη θα έχουμε δημιουργήσει την επιτροπή σωτηρίας για την ΑΕΚ και θα απευθυνθούμε σε όλους: Στον κ. Νοτιά, στον κ. Παππά και στον κ. Μελισσανίδη», ανέφερε στη ραδιοφωνική «Έφεση στον ΣΚΑΪ» ο Ανατολιωτάκης. Και συνέχισε:

«Είναι άνθρωποι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και όσα χρωστάει η ΑΕΚ είναι γι’ αυτούς σταγόνα στον ωκεανό. Θα σας πω μόνον ότι μία εταιρεία του κ. Νοτιά είχε ισολογισμό το 2011 άνω των 2 δις δολ».

Αναφερόμενος, δε, συγκεκριμένα στον Μελισσανίδη, εμφανίστηκε της άποψης πως δεν εμπλέκεται, όχι επειδή δεν θέλει να βοηθήσει, αλλά επειδή «κρατάει μανιάτικο» (επτά χρόνια μετά) τη στάση των οργανωμένων στις εκλογές της Ερασιτεχνικής:

«Όσες φορές μίλησα με τον κ. Μελισσανίδη διαπίστωσα ότι είναι ακόμη πικραμένος από τη στάση της Original προ επταετίας. Τότε που τον παρακάλεσε να κατέβει για πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, του υποσχέθηκε ότι θα τον ψηφίσει και τον… μαύρισε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x