Stoiximan Super League

Ξανά… στη δράση οι οπαδοί της ΑΕΚ

Έτοιμοι να ξαναπάρουν τους δρόμους εμφανίζονται οι φίλοι της ΑΕΚ. Μετά τις ειρηνικές επισκέψεις προ καιρού σε εταιρείες πρώην και νυν μετόχων, οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να σχεδιάζουν νέες κινητοποιήσεις, δίνοντας το «παρών» την Τετάρτη έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας. Λίγο μετά τη δίκη της ΠΑΕ με τον Ψωμιάδη και σχεδόν την ίδια ώρα που θα παρουσιάζονται τα εισιτήρια διαρκείας, οπαδοί της «Ένωσης» αναμένεται να διαμαρτυρηθούν για την αγωνιστική συρρίκνωση που απειλεί την ομάδα.

Έτοιμοι να ξαναπάρουν τους δρόμους εμφανίζονται οι φίλοι της ΑΕΚ.

Μετά τις ειρηνικές επισκέψεις προ καιρού σε εταιρείες πρώην και νυν μετόχων, οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να σχεδιάζουν νέες κινητοποιήσεις, δίνοντας το «παρών» την Τετάρτη έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας.

Λίγο μετά τη δίκη της ΠΑΕ με τον Ψωμιάδη και σχεδόν την ίδια ώρα που θα παρουσιάζονται τα εισιτήρια διαρκείας, οπαδοί της «Ένωσης» αναμένεται να διαμαρτυρηθούν για την αγωνιστική συρρίκνωση που απειλεί την ομάδα.

Η κάτι παραπάνω από… γεμάτη Τετάρτη της ΑΕΚ θα ξεκινήσει το πρωί (09:00) από την Ευελπίδων. Εκεί όπου είναι προγραμματισμένες οι δυο δίκες εναντίον του Μάκη Ψωμιάδη και των συνεργατών του για τις υποθέσεις της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Και η διατύπωση «είναι προγραμματισμένες» καθόλου τυχαία δεν είναι, αφού… πρώτος στόχος του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ είναι αυτή τη φορά να μην δοθεί μια ακόμα αναβολή και (μιας και ο «Big Mac» βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα) να εκδικαστούν επιτέλους οι δυο υποθέσεις.

Λίγη ώρα μετά, όμως, η καρδιά της ΑΕΚ θα χτυπά (όσο μπορεί να το κάνει ακόμα) σε δυο μέτωπα. Πρώτα στα Σπάτα, όπου στις 11:00 θα παρουσιαστούν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Κι εκεί όπου θα γίνει προσπάθεια να εξηγηθεί στον κόσμο πόσο αναγκαία είναι η στήριξή του (μέσω της αγοράς τους) για να μείνει όρθια η ΠΑΕ.

Κι έπειτα (στις 12:00) στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση για το θέμα των αδειοδοτήσεων. Με την ελπίδα πως θα επιβεβαιωθεί η φημολογία για ελάφρυνση των ποινών και πιθανότατη την επιβεβαίωση της φημολογίας πως έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας στο Μαρούσι θα συγκεντρωθούν αρκετοί οπαδοί της.

Όχι μόνο για να ζητήσουν να αλλάξει η ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών, αλλά και για να διαμαρτυρηθούν για την άδικη στάση που κατά τη γνώμη τους έδειξε η ΕΠΟ απέναντι στην ΑΕΚ, συγκριτικά και με άλλες ομάδες που έχουν οφειλές.

Και η μέρα που ελπίζεται να βγάλει… από ένα έστω μέτωπο θετικές ειδήσεις για την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το απόγευμα (19:00) στο ξενοδοχείο «Τιτάνια». Εκεί όπου είναι προγραμματισμένη συνάντηση μικρομετόχων με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Με σκοπό τη διατύπωση προτάσεων και στόχο τη σύσταση επιτροπής σωτηρίας, που θα κάνει επαφές με τους μετόχους και όσους άλλους θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσουν την ΑΕΚ να βγει από το αδιέξοδο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x