Stoiximan Super League

Λεονάρντο… αγνοείται

Τελικά στην ΑΕΚ δεν αγνοούνται μόνο χρήματα και μέτοχοι, αλλά και… ποδοσφαιριστές. Αδύνατο να εντοπιστεί μέχρι τώρα ο Λεονάρντο για να απαντήσει στην κινεζική πρόταση για την απόκτησή του. Φήμες για συνάντηση Δημητρέλου με εκπρόσωπο κινεζικής κατασκευαστικής εταιρείας που ενδιαφέρεται για το γήπεδο, πιθανώς και μετοχές της ΠΑΕ.

Τελικά στην ΑΕΚ δεν αγνοούνται μόνο χρήματα και μέτοχοι, αλλά και… ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση της ομάδας, αλλά και ο εκπρόσωπος του Λεονάρντο δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές.

Η «Ένωση» έχει ουσιαστικά αποδεχτεί την πρόταση 800.000 ευρώ από κινεζική ομάδα για την πώλησή του, αλλά η μεταγραφή ασφαλώς δεν μπορεί να ολοκληρωθεί δίχως τη δική του συγκατάθεση.

Πάντως ο μη εντοπισμός του Λεονάρντο ερμηνεύεται ως ένδειξη ότι ο παίκτης δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Κίνα. Ο «Λέο» ασφαλώς θα προτιμούσε μία μεταγραφή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο μοναδικός λόγος για να απαντήσει θετικά στους Ασιάτες θα είναι να του προσφέρουν ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει στην ΑΕΚ ή θα μπορούσε να βρει στην Ευρώπη.

Κι άλλοι Κινέζοι

Το κινεζικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ πιθανώς να μην περιορίζεται στην υπόθεση Λεονάρντο. Φήμες θέλουν τον Ανδρέα Δημητρέλο να συναντήθηκε χθες με εκπρόσωπο κινεζικής κατασκευαστικής εταιρείας σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η εν λόγω εταιρεία ενδιαφέρεται για το γήπεδο, ενώ λέγεται πως συζητά ακόμη και το ενδεχόμενο αγοράς μετοχών στην ΠΑΕ. Οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση θα υπάρξουν πάντως μετά τις εκλογές.

Ο κόσμος στηρίζει

Περισσότερα από 700 εισιτήρια διαρκείας είχαν πωληθεί μέχρι χθες από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο αριθμός μπορεί να απέχει πολύ από τον (μάλλον ουτοπικό) στόχο των 40.000 καρτών που έθεσε ο Ανδρέας Δημητρέλος, αλλά κρίνεται άκρως ικανοποιητικός αν αναλογιστεί κανείς τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, αλλά και την αβεβαιότητα που υπάρχει ακόμη και γι’ αυτή την ύπαρξη της ΑΕΚ μετά τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x