Red Bull Cliff Diving

Η καλύτερη βουτιά σας στέλνει Αζόρες!

Οι ζέστες έχουν μπει για τα καλά και οι παραλίες γεμίζουν από κόσμο. Παρέες από αγόρια και κορίτσια παίζουν στην θάλασσα και μέσα στο τρελό παιχνίδι κάνουν εντυπωσιακές βουτιές έτσι ώστε να δροσιστούν! Αν νομίζετε πως η δική σας βουτιά είναι η καλύτερη τότε δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε από το να μας στείλετε φωτογραφία ή video με την δική σας απίστευτη εμπειρία στο site@sport-fm.gr.

Οι ζέστες έχουν μπει για τα καλά και οι παραλίες γεμίζουν από κόσμο. Παρέες από αγόρια και κορίτσια παίζουν στην θάλασσα και μέσα στο τρελό παιχνίδι κάνουν εντυπωσιακές βουτιές έτσι ώστε να δροσιστούν! Αν νομίζετε πως η δική σας βουτιά είναι η καλύτερη τότε δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε από το να μας στείλετε φωτογραφία ή video με την δική σας απίστευτη εμπειρία στο site@sport-fm.gr.

Οι δέκα καλύτερες βουτιές θα μπουν σε ψηφοφορία και αυτή που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα στείλει τον νικητή στις εξωτικές Αζόρες για να παρακολουθήσει τον 3ο γύρο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Red Bull Cliff Diving!

Περιμένουμε τη «δική σου εμπειρία Cliff Diving» στο site@sport-fm.gr μέχρι τις 3 Ιουλίου 2012!

Καλή Επιτυχία!

Όροι συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).

1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 έως και την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012.
2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση site@sport-fm.gr με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.
3. Η ανάδειξη των δέκα (10) καλύτερων σύμφωνα μ την αποκλειστική γνώμη των υπευθύνων του NovaΣΠΟΡ FM θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).
4. Κάθε νικητής εκ των δέκα (10) κερδίζει τη συμμετοχή του σε λίστα ψηφοφορίας για την ανάδειξη της καλύτερης συμμετοχής. Η ψηφοφορία και οι όροι αυτής θα δημοσιευθούν στο www.sport-fm.gr τη Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012.
5. Οι δέκα (10) νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM για τη συνέχεια της συμμετοχής τους. Για την αποδοχή της συνέχειας της συμμετοχής του στην ψηφοφορία ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από το Διοργανωτή.
6. Με τη συμμετοχή του στην παρούσα προωθητική ενέργεια, κάθε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα μη ευαίσθητα προσωπικά του δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το Διοργανωτή για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, την κλήρωση και συνέχεια της προωθητικής ενέργειας με την ψηφοφορία των δέκα (10) αρχικά αναδειχθέντων, ενώ συναινεί στη χρήση των στοιχειών επικοινωνίας του για ενημέρωσή του σχετικά με μελλοντικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες της Διοργανώτριας. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν επιθυμεί να αναπαράσχει την προαναφερθείσα συναίνεσή του πρέπει να το δηλώσει τούτο ρητά στο e-mail επικοινωνίας της Διοργανώτριας (contest@sday.gr). Με την αποδοχή του Δώρου ο Νικητής συναινεί στη χρήση του ονό¬ματος και της εικόνας του σε πάσης φύσε¬ως υλικό για διαφημι¬στι-κούς σκοπούς ή / και σκοπούς δημοσίων σχέσεων (ενδεικτικά προωθητικό υλικό, καταχωρίσεις, Δελτία Τύπου, κ.λπ.) μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2012, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζη¬μιώσεως.
9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x