Ειδήσεις

Παπασταθόπουλος: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Τα φαβορί δεν… παίζουν ποδόσφαιρο και γι’ αυτό η Εθνική ομάδα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί κόντρα στη Γερμανία, στον προημιτελικό του Euro, σύμφωνα με όσα είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Από την πλευρά του, ο Φάνης Γκέκας τόνισε πως το κενό του τιμωρημένου Γιώργου Καραγκούνη καλούνται να το αναπληρώσουν όλοι οι διεθνείς μαζί.

Τα φαβορί δεν… παίζουν ποδόσφαιρο και γι’ αυτό η Εθνική ομάδα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί κόντρα στη Γερμανία, στον προημιτελικό του Euro, σύμφωνα με όσα είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Φάνης Γκέκας τόνισε πως το κενό του τιμωρημένου Γιώργου Καραγκούνη καλούνται να το αναπληρώσουν όλοι οι διεθνείς μαζί.

Για το αν τους έχουν θυμώσει τα διάφορα δημοσιεύματα: «Πιστεύω ότι είναι κάτι που δεν μας αγγίζει. Όλοι κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, ό,τι γίνεται και γράφεται δεν μας απασχολεί».

Για την πίεση που θα έχει η ελληνική άμυνα στο ματς: «Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες -και οι 11 που θα αγωνιστούν αύριο- είναι έτοιμοι για να μπουν στο γήπεδο και να κάνουν αυτό που κάνουν στα προηγούμενα παιχνίδια. Να δώσουν το 100%. Πιστεύω πως αν είμαστε καλά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και όλα θα πάνε καλά».

Γκέκας: «Ας το αποδείξει αν είναι φαβορί η Γερμανία»

Για τη γερμανική νοοτροπία, την οποία ξέρει λόγω της παρουσίας του στην Bundesliga: «Δεν έχω να πω πολλά για τη γερμανική νοοτροπία. Την ξέρουμε όλοι, όπως και την ομάδα. Το μόνο που έχω να πω είναι πως θα είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Η Γερμανία μπορεί να ήταν από την αρχή το φαβορί, ακόμα και για την κατάκτηση του Euro, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το αποδείξει μέσα στα 90 ή τα 120 λεπτά».

Για την απουσία του Καραγκούνη: «Ο Γιώργος θα είναι μία απώλεια. Είναι ο αρχηγός μας και η ψυχή της ομάδα. Από εκεί και πέρα, εάν θα είμαι εγώ ή κάποιος δεν έχει σημασία. Αυτό που κάνει ο Γιώργος θα πρέπει να το αναλάβουμε όλοι μαζί τώρα, για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x