Stoiximan Super League

«Κιτρινόμαυρη» πανστρατιά

Τις δυνάμεις τους προκειμένου να συσπειρώσουν τον κόσμο της ΑΕΚ και να του στείλουν πιο… ηχηρά το μήνυμα για να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα αποφάσισαν να ενώσουν οι θρύλοι της «Ένωσης». Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από πρωτοβουλία του Δημήτρη Χατζηχρήστου, ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσφορά στο σύλλογο και έρεισμα στον κόσμο, εμφανίζονται θετικοί σε μία κοινή προσπάθεια.

Τις δυνάμεις τους προκειμένου να συσπειρώσουν τον κόσμο της ΑΕΚ και να του στείλουν πιο… ηχηρά το μήνυμα για να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα αποφάσισαν να ενώσουν οι θρύλοι της «Ένωσης». Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από πρωτοβουλία του Δημήτρη Χατζηχρήστου, ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσφορά στο σύλλογο και έρεισμα στον κόσμο, εμφανίζονται θετικοί σε μία κοινή προσπάθεια που θα αφορά τόσο τα διαρκείας, όσο και οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορούν οι φίλοι της ομάδας να βοηθήσουν κυρίως υλικά, αλλά όχι μόνο την ΑΕΚ.

Ο ηγέτης της Original 21 φέρεται να έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Θωμά Μαύρο, τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Χρήστο Κωστή, που ανταποκρίθηκαν θετικά, ενώ προσεχώς θα υπάρξουν ανάλογες επαφές με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, τον Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x