Stoiximan Super League

Απείλησαν με διακοπή οι Κινέζοι

Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν στην ΑΕΚ τις πιθανότητες που υπάρχουν για την ανέγερση του γηπέδου από το ενδιαφέρον της Κινεζικής εταιρείας CSCEC, αυτό πήγε να χαθεί! Η εκ των έσω διαρροή των στοιχείων προκάλεσε εκνευρισμό στον εκπρόσωπο της, ο οποίος φέρεται να απείλησε μέχρι και με διακοπή συζητήσεων.

Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν στην ΑΕΚ τις πιθανότητες που υπάρχουν για την ανέγερση του γηπέδου από το ενδιαφέρον της Κινεζικής εταιρείας CSCEC, αυτό πήγε να χαθεί!

Η εκ των έσω διαρροή των στοιχείων προκάλεσε εκνευρισμό στον εκπρόσωπο της, ο οποίος φέρεται να απείλησε μέχρι και με διακοπή συζητήσεων.

Σύμφωνα με όσα υποστήριζαν στην ΑΕΚ, κάποιος επικοινώνησε με τον Κινέζο εκπρόσωπο με σκοπό να επιβεβαιώσει εάν όντως είναι στέλεχος της εταιρείας. Ο Κινέζος ενοχλήθηκε και την επομένη ενημέρωσε την ΠΑΕ πως αποσύρει το ενδιαφέρον του. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχε άνθρωπος της ΑΕΚ μαζί του.

Πλέον στην ΑΕΚ λένε ότι η οκταμελής επιτροπή θα επιδιώξει να έχει νέα επαφή με τον Κινέζο, και υπάρχει αισιοδοξία πως οι συζητήσεις θα συνεχιστούν κανονικά.

Ωστόσο, στην Ένωση προβληματίζονται καθώς το ραντεβού του εκπροσώπου με τον Δημητρέλο έγινε γνωστό από τον μεσολαβητή, δεν μπορούν να καταλάβουν πώς ο διευθύνων σύμβουλος των ενδιαφερομένων να απειλεί με τερματισμό των επαφών λόγω ενός ή έστω περισσότερων διερευνητικών τηλεφωνημάτων στο κινητό του.

Επίσης, αν η CSCEC έχει όντως αποφασίσει να κάνει άνοιγμα στην Ελλάδα μέσω του γηπέδου της ΑΕΚ, δεν είναι λογικό να λέει στέλεχός της (έστω και υψηλόβαθμο) πως αποσύρεται το ενδιαφέρον επειδή διέρρευσε το όνομά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x