Stoiximan Super League

Γενικός αρχηγός ο Κωστής!

Ο Χρήστος Κωστής θα αναλάβει τις επόμενες ημέρες γενικός αρχηγός στην ΑΕΚ, με τον Βασίλη Δημητριάδη να αποχωρεί από το πόστο που κατέχει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για την πρώτη αλλαγή στην ομάδα από την στιγμή που ο Θωμάς Μαύρος «μπαίνει» στην ομάδα και πρόκειται επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Χρήστος Κωστής θα αναλάβει τις επόμενες ημέρες γενικός αρχηγός στην ΑΕΚ, με τον Βασίλη Δημητριάδη να αποχωρεί από το πόστο που κατέχει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για την πρώτη αλλαγή στην ομάδα από την στιγμή που ο Θωμάς Μαύρος «μπαίνει» στην ομάδα και πρόκειται επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Χρήστος Κωστής πρόκειται να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην ομάδα και στη διοίκηση έχοντας έναν ισχυρό ρόλο στο νέο διοικητικό σχήμα.

Φαίνεται όμως ότι η αλλαγή αυτή δεν θα είναι και η μοναδική που θα πραγματοποιηθεί στο οργανόγραμμα της ΆΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξουν και άλλες αλλαγές καθώς πρόθεση του Θωμά Μαύρου είναι να ενεργοποιηθούν νέα άτομα που αγαπούν την ομάδα.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο στο πλαίσιο των διαφοροποιήσεων αυτών παρελθόν να αποτελέσει και ο Άρναρ Γκρέταρσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x