Stoiximan Super League

Πρόταση Μαύρου στον Τσιώλη!

Κάθε περιθώριο για να φέρει τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ΑΕΚ θέλει να εξαντλήσει ο Θωμάς Μαύρος! Μια μέρα πριν αναλάβει και επισήμως δράση στην ΠΑΕ, η μεγάλη μορφή της «Ένωσης» έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Έλληνα τεχνικό. Κολακευμένος από το ενδιαφέρον -αλλά και διστακτικός λόγω Αστέρα- παρουσιάζεται ο ίδιος. Μέχρι την Τρίτη ζητήθηκε η απάντησή του.

Κάθε περιθώριο για να φέρει τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ΑΕΚ θέλει να εξαντλήσει ο Θωμάς Μαύρος!

Μια μέρα πριν αναλάβει και επισήμως δράση στην ΠΑΕ, η μεγάλη μορφή της «Ένωσης» έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Έλληνα τεχνικό.

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον -αλλά και διστακτικός λόγω Αστέρα- παρουσιάζεται ο ίδιος.

Μέχρι την Τρίτη ζητήθηκε η απάντησή του.

Στη νέα συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Κυριακής με τον Ανδρέα Δημητρέλο -και θέτοντας επί τάπητος τις πρώτες σκέψεις του για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς- ο Θωμάς Μαύρος επιβεβαίωσε ξανά ποιος είναι ο «εκλεκτός» στο μυαλό του για να τον αναλάβει: Ο Σάκης Τσιώλης.

Είναι τόσο έντονη η επιθυμία του λοιπόν να τον φέρει στον πάγκο της ΑΕΚ που δεν έχει μείνει στη θεωρία, αλλά έχει περάσει ήδη στην πράξη: Καταθέτοντας οριστικά πρόταση στον Έλληνα τεχνικό! Με κατανόηση στον δισταγμό του λόγω του συμβολαίου με τον Αστέρα και χρονικό περιθώριο -γι’ αυτό το λόγο- να απαντήσει ως την Τρίτη.

Ως τότε ο Τσιώλης θα έχει περιθώριο να αποφασίσει αν θ’ αφήσει τον Αστέρα και αν εκείνος δεν θα του σταθεί εμπόδιο (όπως φέρεται να εκτιμά ο ίδιος). Διότι αν δεν υπήρχε αυτή η παράμετρος, η τιμητική -όπως την αντιμετωπίζει ο ίδιος παρά την αβεβαιότητα στην ΑΕΚ- πρόταση θεωρείται βέβαιο πως θα είχε γίνει ήδη δεκτή.

Μόνο κι εφόσον μόνο λοιπόν ο Τσιώλης απαντήσει αρνητικά, θα εξεταστεί η περίπτωση του Βαγγέλη Βλάχου. Μια περίπτωση που εκτιμάται επίσης από τον Μαύρο, ωστόσο δεν είναι η μόνη που βρίσκεται στα υπόψη του, αν δεν εκπληρωθεί ο πρώτος στόχος που αναμφισβήτητα είναι ο τεχνικός του Αστέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x