Αγγλία

«Μπάσιμο» Τσέλσι για Μόντριτς

Το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Λούκα Μόντριτς επανέρχεται στο προσκήνιο, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca». Ο παίκτης είναι ένα βήμα μακριά από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι Λονδρέζοι θέλουν να κλέψουν τον Κροάτη άσο, έχοντας ως όπλο τα χρήματα του Αμπράμοβιτς.

Το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Λούκα Μόντριτς επανέρχεται στο προσκήνιο, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca».

Ο παίκτης είναι ένα βήμα μακριά από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι Λονδρέζοι θέλουν να κλέψουν τον Κροάτη άσο, έχοντας ως όπλο τα χρήματα του Αμπράμοβιτς.

Στην Τσέλσι θεωρούν τον Μόντριτς τον ιδανικό αντικαταστάτη του Φρανκ Λάμπαρντ και είναι διατεθειμένοι να "τινάξουν την μπάνκα'' για να τον αποκτήσουν. Μάλιστα, πέρυσι έφθασαν μία ανάσα από το να τον κάνουν δικό τους, αλλά τελικά ο 26χρονος μέσος έμεινε στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Ο πρόεδρος των «μπλε» προσφέρει 45 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ, 10 παραπάνω από αυτά που δίνουν οι «μερένχες» για τον παίκτη. Πρόθεση των «πετεινών» είναι να δώσουν τον παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού και όχι σε κάποιον εγχώριο ανταγωνιστή τους, αλλά το ύψος της πρότασης μπορεί να τους βάλει σε σκέψεις.

Βέβαια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το πλεονέκτημα της Ρεάλ είναι ότι η προτίμηση του ίδιου του παίκτη είναι να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της «βασίλισσας», κάτι που ίσως γύρει την πλάστιγγα προς το μέρος της.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x