Stoiximan Super League

Στις 19 Αυγούστου με Νάπολι

Οριστικοποιήθηκε στις 19 Αυγούστου ένα πολύ δυνατό φιλικό «τεστ» για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Νάπολι στο «Σαν Πάολο». Την περασμένη σεζόν οι «παρτενοπέι» κατέκτησαν το Κύπελλο Ιταλίας και ήρθαν 5οι στη Seria A αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό συνέβη χάρη στο εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτουν και μεταξύ άλλων αποτελείται από τους Μάρεκ Χάμσικ και Έντισον Καβάνι.

Οριστικοποιήθηκε στις 19 Αυγούστου ένα πολύ δυνατό φιλικό «τεστ» για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Νάπολι στο «Σαν Πάολο».

Την περασμένη σεζόν οι «παρτενοπέι» κατέκτησαν το Κύπελλο Ιταλίας και ήρθαν 5οι στη Seria A αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Αυτό συνέβη χάρη στο εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτουν και μεταξύ άλλων αποτελείται από τους Μάρεκ Χάμσικ και Έντισον Καβάνι.

Η λιτή ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ιταλική Νάπολι, στις 19 Αυγούστου, στο γήπεδο Σαν Πάολο».

Tα άλλα φιλικά

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν επίσης Αϊντραχτ Μπραουνσβάικ (14/7) και Αλάνια Βλαντικαφκάζ (16/7) στην Αυστρία, ενώ θα δώσουν μια σειρά από φιλικά στην Πορτογαλία κόντρα σε Μπελενένσες (24/7), Μπράγκα (26/7) και Νιούκαστλ (27/7).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x