Stoiximan Super League

Χτύπησε ο Φουστέρ

Με ενοχλήσεις αποχώρησε από το προπονητικό δίτερμα του Ολυμπιακού το απόγευμα στην Αυστρία ο Νταβίντ Φουστέρ. Τράβηγμα στην αριστερή γάμπα αισθάνθηκε ο Ισπανός, του οποίου η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί ώστε να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού. Σε 7-10 μέρες υπολογίζεται η επιστροφή του Άριελ Ιμπαγάσα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Δεν έχει κάτι το ανησυχητικό ο Νίκολα Γκουλάν.

Με ενοχλήσεις αποχώρησε από το προπονητικό δίτερμα του Ολυμπιακού το απόγευμα στην Αυστρία ο Νταβίντ Φουστέρ.

Τράβηγμα στην αριστερή γάμπα αισθάνθηκε ο Ισπανός, του οποίου η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί ώστε να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού.

Σε 7-10 μέρες υπολογίζεται η επιστροφή του Άριελ Ιμπαγάσα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Δεν έχει κάτι το ανησυχητικό ο Νίκολα Γκουλάν.

Αναλυτικά:

«Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν και το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία τους στην Αυστρία.

Μετά τη μεσημεριανή τους ξεκούραση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο του Άχενκιρχ, όπου και συνέχισαν την προετοιμασία τους. Υπό την «απειλή» βροχής, η οποία τελικά δεν έκανε την εμφάνισή της, ενέτειναν τον ρυθμό, δουλεύοντας πάντα με την μπάλα.

Μετά το ζέσταμα έκαναν ασκήσεις ελέγχου της μπάλας με το κεφάλι. Εν συνεχεία χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Στη μία πλευρά του γηπέδου δούλεψαν οι Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Σουμπίνιο, Φουστέρ, Τάτος, Ντιόκο, Αμπντούν και με τερματοφύλακες τους Δασκαλάκη και Γιαννιώτη. Με πάσες, ανάπτυξη από τα άκρα και σέντρα ή παράλληλη μπαλιά, προσπαθούσαν να τελειώνουν τη φάση με γκολ.

Στην άλλη πλευρά γυμνάστηκαν οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Κάρολ ήταν στο τέρμα. Οι Παπάζογλου, Μανωλάς, Μοδέστο, Σιόβας, Φέισα, Καραγκούνης, Χαβίτο, Ντιελνά και Ποτουρίδης δούλεψαν στην αμυντική λειτουργία, «καθαρίζοντας» τις φάσεις και βγαίνοντας γρήγορα μπροστά.

Αμέσως μετά ακολούθησε δίτερμα. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Τους «κόκκινους» αποτελούσαν οι Μέγιερι, Καραγκούνης, Μανωλάς, Σιόβας, Βλαχοδήμος, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Ντιόγκο και Πάντελιτς. Με τους «μπλε» έπαιξαν οι Κάρολ, Χαβίτο, Παπάζογλου, Ντιελνά, Ποτουρίδης, Φέισα, Τάτος, Φουστέρ και Τζιμπούρ. Για τους «κόκκινους» σκόραρε ο Μανωλάς (1-0 τελικό σκορ), ενώ ο Κάρολ πραγματοποίησε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τρέξιμο και διατάσεις και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης, στις 9:30.

Κατά τη διάρκεια του διπλού χτύπησε ο Νταβίδ Φουστέρ. Ο Ισπανός σε μία αλλαγή κατεύθυνσης ένιωσε ένα τράβηγμα στην αριστερή γάμπα. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας μας, κ. Χρήστο Θέο, ενώ δεν αποκλείεται να υποβληθεί και σε μαγνητική.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έχει υποστεί έναν ελαφρύ τραυματισμό στον δεξιό μηρό. Αυτό έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη το πρωί, στο Ίνσμπρουκ. Θα ακολουθήσει θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης, στο ξενοδοχείο και στο γήπεδο και σε επτά με δέκα ημέρες αναμένεται να είναι έτοιμος να επανέλθει.

Ο Νίκολα Γκούλαν, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο το πρωί της Τετάρτης, εξετάστηκε από τον κ. Θέο και έδειξε να μην έχει τίποτα το ανησυχητικό. Ακολούθησε θεραπεία στο ξενοδοχείο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Ο Γιάννης Ζαραδούκας, σε αντίθεση με το πρωί, το απόγευμα έδωσε το παρών στο γήπεδο και γυμνάστηκε με τον Χρήστο Μουρίκη. Ο Έλληνας μπακ ανεβάζει ρυθμό και προχωράει καλά το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x