Stoiximan Super League

«Ο Μιραλάς φεύγει μόνο με την ρήτρα»

Μόνο σε περίπτωση που κάποια ομάδα πληρώσει την ρήτρα του Κέβιν Μιραλάς που είναι στα 8 εκατ. ευρώ, θα φύγει ο παίκτης από τον Ολυμπιακό, όπως τονίζουν από την ΠΑΕ. Τα μεταγραφικά, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα γίνει πιθανότατα για την Τετάρτη. Διαβάστε τι λένε στην διοίκηση για Γκρέκο. , «κόβεται» ο Γκουλάν.

Μόνο σε περίπτωση που κάποια ομάδα πληρώσει την ρήτρα του Κέβιν Μιραλάς που είναι στα 8 εκατ. ευρώ, θα φύγει ο παίκτης από τον Ολυμπιακό, όπως τονίζουν από την ΠΑΕ. Τα μεταγραφικά, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα γίνει πιθανότατα για την Τετάρτη. Διαβάστε τι λένε στην διοίκηση για Γκρέκο. Θλάση ο Φουστέρ, «κόβεται» ο Γκουλάν.

Οι σημερινές δηλώσεις του μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ υποστήριξε ότι είναι σε συζητήσεις με σύλλογο για τον Βέλγο επιθετικό, έφεραν και την απάντηση της διοίκησης. Αυτή, λοιπόν, ενημέρωσε ότι δεν γνωρίζουν και δεν ασχολούνται με τις δηλώσεις του Ενροτό και ξεκαθαρίζει ότι ο Μιραλάς θα πωληθεί μόνο αν φτάσει στην ομάδα πρόταση ίση με την ρήτρα του που φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ. Τέτοια εποχή, αυτό μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο…

Από εκεί και πέρα για την υπόθεση του Γκρέκο, στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι όντως πρόκειται για έναν παίκτη που απασχολεί αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Διευκρινίζουν μάλιστα, ότι ο 26χρονος Ιταλός, έχει… εγκριθεί από τον Ζαρντίμ αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο, όσο παρουσιάζονται.

Επιπλέον, από την ΠΑΕ, ενημερώνουν ότι ο Γκουλάν που δοκιμαζόταν από τον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του «κόβεται» και θα αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x