Stoiximan Super League

Κρατάει το δεύτερο ημίχρονο…

Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο φιλικό του, επί αυστριακού εδάφους και γνώρισε την ήττα από την Κράσνονταρ με σκορ 2-1. Οι «πράσινοι» ήταν κακοί στο πρώτο μέρος και δέχθηκαν γκολ από τους Ζοαοζίνιο (11’) και Ιγκνάντεφ (31’), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο με πολλές αλλαγές από τον Φερέιρα και… μήνυμα από τον Πετρόπουλο, είχαν καλύτερη παρουσία. Ο Έλληνας επιθετικός, σκόραρε και πάλι (81’) και έδειξε πως είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Τοτσέ. Θετικό το ντεμπούτο για Πίντο.

Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο φιλικό του, επί αυστριακού εδάφους και γνώρισε την ήττα από την Κράσνονταρ με σκορ 2-1. Οι «πράσινοι» ήταν κακοί στο πρώτο μέρος και δέχθηκαν δύο γκολ από τους Ζοαοζίνιο (11’) και Ιγκνάντεφ (31’), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο με πολλές αλλαγές από τον Φερέιρα και… μήνυμα από τον Πετρόπουλο, είχαν καλύτερη παρουσία. Ο Έλληνας επιθετικός, σκόραρε και πάλι (81’) και έδειξε πως είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Τοτσέ. Θετικό το ντεμπούτο για Πίντο, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία. Τρία δοκάρια για τους Ρώσους.



Με την Κράσνονταρ να είναι πιο έτοιμη ο Παναθηναϊκός έδειχνε μια ταχύτητα πίσω από τους Ρώσους. Οι παίκτες του Φερέιρα… ήθελαν αλλά τουλάχιστον πάνω στον αγωνιστικό χώρο δεν έδειχναν κάτι. Οι Βιτόλο και Λαγός είχαν διάθεση να βοηθήσουν στο επιθετικό και δημιουργικό κομμάτι, αλλά στα αμυντικά τους καθήκοντα τα έκαναν θάλασσα. Το ίδιο ίσχυε και με τον Ιωαννίδη, ο οποίος συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις του όπως και με την Μπραουσβάιγκ.

Οι Ρώσοι, από την άλλη πλευρά, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματός τους, είχαν μια γεμάτη εμφάνιση. Ο Ζοαοζίνιο άνοιξε το σκορ μόλις στο 11’, ενώ στο 30’ ο Ντρίνσιτς είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Παναθηναϊκός εκτέθηκε με μια πολύ όμορφη κάθετη πάσα του Κίσνιακ στον Ιγκνάτιεφ, ο οποίος πέρασε τον Καρνέζη και έκανε το 2-0. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήταν με τον Ζοαοζίνιο, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά βρήκε το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα των «πράσινων».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φερέιρα άλλαξε πολύ την ομάδα του. Αυτές οι αλλαγές έδωσαν ρυθμό στον Παναθηναϊκό, την στιγμή που οι Ρώσοι άρχισαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους παίκτες του να κυκλοφορούν επιτυχημένα την μπάλα και να κάνουν και κάποιες καλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ρεβισβίλι.

Την πρώτη του εμφάνιση με το τριφύλλι έκανε και ο Πίντο, ο οποίος πήρε τη θέση του… ανεμικού στο πρώτο μέρος Βελάσκες και έδειξε να έχει καλή πρώτη τοποθέτηση μπροστά από τους επιθετικούς των Ρώσων.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Παναθηναϊκό να κρατάει την εμφάνιση του δεύτερου μέρους, η οποία αν μη τι άλλο, ήταν πιο θετική από αυτή του πρώτου. Σίγουρα το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του Πετρόπουλου αλλά και η καλή του εικόνα θα βάλουν σε σκέψεις τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ θετικό ήταν και το ντεμπούτο του Πίντο, ο οποίος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης



Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης (46’ Ταμπάκης), Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες (46’ Πίντο), Ιωαννίδης (46’ Σπυρόπουλος), Λαγός (46’Δώνης), Βιτόλο, Ζέκα (60’ Μαρίνος), Χριστοδουλόπουλος (64’ Χουχούμης), Σισοκό (46’ Κουσίδης), Τοτσέ (46’ Πετρόπουλος).

Η ενδεκάδα της Κράσνονταρ: Ρεβισβίλι, Σμόλνικοφ, Αμισουλασβίλι, Μαρτίνοφ, Ατζέλκοβιτς, Ντρίνσιτς, Μάρσιο, Κίσνιακ, Ιγκνάντιεφ, Ζοαοζίνιο, Μοβιζιάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x