Stoiximan Super League

Στη Χιουντάι και… ντούκου ο Λεονάρντο!

«Ζεστό» χρήμα από την πώληση του Λεονάρντο θα καταφέρει ν’ αποκομίσει η ΑΕΚ. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η «Ένωση» ήρθε σε συμφωνία με τη Χιουντάι για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου -χωρίς προκαταβολές, εγγυητικές τραπέζης ή οποιαδήποτε άλλη σύνθετη καταβολή- αλλά έναντι 850.000 ευρώ που θα μπουν απευθείας στα ταμεία της. .

«Ζεστό» χρήμα από την πώληση του Λεονάρντο θα καταφέρει ν’ αποκομίσει η ΑΕΚ.

Όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η «Ένωση» ήρθε σε συμφωνία με τη Χιουντάι για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου -χωρίς προκαταβολές, εγγυητικές τραπέζης ή οποιαδήποτε άλλη σύνθετη καταβολή- αλλά έναντι 850.000 ευρώ που θα μπουν απευθείας στα ταμεία της.

Αφού κατάφερε να το κάνει (και αυτό) θρίλερ, τουλάχιστον το φινάλε της πώλησης του Λεονάρντο γίνεται όπως ήθελε η ΑΕΚ.

Μπορεί λοιπόν η «Ένωση» να παραχωρεί και τον τελευταίο από τους παίκτες της που θα μπορούσαν να κάνουν διαφορά -και όχι με ένα υπέρογκο ποσό σαν αυτό που είχε θέσει ως προϋπόθεση ο Θωμάς Μαύρος- αλλά τουλάχιστον το κάνει με τρόπο που θα της δώσει μεγάλη ανάσα στο πρόβλημα ρευστότητας που απειλεί την ύπαρξή της.

Κι αυτό διότι η Χιουντάι έδειξε πόσο πολύ ήθελε τον παίκτη και αποφάσισε να ικανοποιήσει το βασικό αίτημα της ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις: Να βάλει δηλαδή όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό ΑΜΕΣΑ στα ταμεία της.

Αφήνοντας στην άκρη λοιπόν την τελευταία πρότασή της (300.000 ευρώ προκαταβολή, 150.000 ευρώ για τα δεδουλευμένα του Λεονάρντο και 500.000 ευρώ τον χειμώνα) κατέθεσε προσφορά για 850.000 ευρώ «ζεστά». Ξεπέρασε, έτσι, το τελευταίο εμπόδιο των συζητήσεων, που είχε να κάνει με το αν η ΑΕΚ θα εξασφάλιζε εγγυητική τραπέζης για το ποσό του Γενάρη.

Κατόπιν αυτού, η «Ένωση» θα εισπράξει μεν 100.000 ευρώ λιγότερα στο σύνολο, αλλά θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό που κρίνεται απαραίτητο για να ανακουφιστεί το πρόβλημα ρευστότητας και για να γίνει η βάση των 3 εκατ. ευρώ που πρέπει να συγκεντρωθούν ως τις αρχές Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x