Αγγλία

«Όλοι θέλουν Ρεάλ»

Την επιθυμία του Λούκα Μόντριτς να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης καταλαβαίνει ο συμπαίκτης του στην Τότεναμ, Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ. Ο Ολλανδός άσος τόνισε ότι όλοι θέλουν να πάνε στον «καλύτερη ομάδα του πλανήτη», με τον Κροάτη να του θυμίζει τον εαυτό του όταν πήγαινε στην Μαδρίτη να υπογράψει.

Την επιθυμία του Λούκα Μόντριτς να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης καταλαβαίνει ο συμπαίκτης του στην Τότεναμ, Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ.

Ο Ολλανδός άσος τόνισε ότι όλοι θέλουν να πάνε στον «καλύτερη ομάδα του πλανήτη», με τον Κροάτη να του θυμίζει τον εαυτό του όταν πήγαινε στην Μαδρίτη να υπογράψει.

«Δεν μπορείς να συγκρίνεις την Ρεάλ Μαδρίτης με τις άλλες ομάδες, καθώς είναι η καλύτερη του κόσμου. Για μένα είναι μεγάλη τιμή που έπαιξα εκεί και είμαι ευγνώμων. Άρα, πιστεύω ότι κάθε παίκτης θέλει να παίξει εκεί», δήλωσε ο 29χρονος μεσοεπιθετικός και συμπλήρωσε:

«Είμαι από τους ανθρώπους που είναι κοντά στον Μόντριτς μέσα στην ομάδα και ξέρω ότι η κατάσταση είναι περίπλοκη. Ο πρόεδρος είναι θυμωμένος και ο Λούκα είναι πολύ καλά ενημερωμένος για το τι συμβαίνει. Η υπόθεση μου θυμίζει τι συνέβη με εμένα όταν πήγα να υπογράψω στην Ρεάλ».

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x