Ειδήσεις

Με…περίπατο το χρυσό οι Κινέζες

«Κατέβηκαν» στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες και ακλόνητο φαβορί στις συγχρονισμένες καταδύσεις γυναικών από τα 3μ. και με την εμφάνιση τους στον τελικό, απλώς επιβεβαίωσαν το τίτλο τους. Οι Κινέζες Χε Ζι-Γου Μινξία ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί το βαθρού και «χάρισαν» ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή της χώρας τους, φτάνοντας στα έξι χρυσά και συνολικά 9 μετάλλια στους Αγώνες του Λονδίνου.

«Κατέβηκαν» στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες και ακλόνητο φαβορί στις συγχρονισμένες καταδύσεις γυναικών από τα 3μ. και με την εμφάνιση τους στον τελικό, απλώς επιβεβαίωσαν το τίτλο τους.

Οι Κινέζες Χε Ζι-Γου Μινξία ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί το βαθρού και «χάρισαν» ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή της χώρας τους, φτάνοντας τα έξι χρυσά και συνολικά 9 μετάλλια στους φετινούς Αγώνες στο Λονδίνο. Μετά από 5 γύρους καταδύσεων οι Κινέζες Ολυμπιονίκες κατέκτησαν την πρωτιά με 346.20 βαθμούς.

Το αργυρό μετάλλιο πήγε στις εκπροσώπους της ΗΠΑ Μπράιαντ-Τζόνστον με 321.90 βαθμούς, με πολύ καλό τελευταίο γύρο, ενώ το χάλκινο στις Καναδές Χέιμανς-Εϊμπελ με 316.80 βαθμούς.

Χαρακτηριστικό της ανωτερότητας του κινέζικου διδύμου που πήρε το χρυσό είναι ότι και στους 5 γύρους ξεχωριστά είχε μεγαλύτερη βαθμολογία από τις υπόλοιπες.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x