Ισπανία

«Ζαχαρώνει» Κυριάκο η Ρεάλ

Αν κάτι αποδείχθηκε (και) στο πρόσφατο Euro είναι πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Τόσο μεγάλα, όσο τα ονόματα των ομάδων που φέρονται να τον παρακολουθούν. Μετά τη Μίλαν, λοιπόν (για ενδιαφέρον της οποίας γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες) ο νεαρός στόπερ της Σάλκε παρουσιάζεται ως στόχος και της Ρεάλ!

Αν κάτι αποδείχθηκε (και) στο πρόσφατο Euro είναι πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα.

Τόσο μεγάλα, όσο τα ονόματα των ομάδων που φέρονται να τον παρακολουθούν.

Μετά τη Μίλαν, λοιπόν (για ενδιαφέρον της οποίας γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες) ο νεαρός στόπερ της Σάλκε παρουσιάζεται ως στόχος και της Ρεάλ!

Η «βασίλισσα» βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «sportbild.de», ο Παπαδόπουλος μοιάζει πολύ καλή λύση στα μάτια του Ζοσέ Μουρίνιο.

Παρόλα αυτά στο δημοσίευμα αναφέρεται πως στα γραφεία της Σάλκε δεν έχει φτάσει προς το παρόν κάποια επίσημη πρόταση για τον παίκτη (το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2015).

Φιλοξενούνται, δε, και δηλώσεις του προέδρου του γερμανικού συλλόγου, Κλέμενς Τένις, σύμφωνα με τις οποίες «ο Κυριάκος μένει στη Σάλκε και έχει ήδη δηλώσει πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x