Europa League

ΠΑΟΚ-Μπνέι Γιεχούντα 4-1 (Τελικό)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπνέι Γιεχούντα στην Τούμπα, στη ρεβάνς του 0-2 στο Ισραήλ. Οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν με τον Μαρίνκοβιτς, αλλά με δύο γκολ του Αθανασιάδη και ένα από Ρομπέρ και Πέλκα ο «Δικέφαλος του Βορρά πέρασε μπροστά 4-1 στο σκορ. Παρακολουθήστε live από το sport-fm.gr την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» να προκριθούν στα πλέι οφ του Europa League. Τηλεοπτική μετάδοση από το OTE Sport1.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπνέι Γιεχούντα στην Τούμπα, στη ρεβάνς του 0-2 στο Ισραήλ. Οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν με τον Μαρίνκοβιτς, αλλά με δύο γκολ του Αθανασιάδη και ένα από Ρομπέρ και Πέλκα ο «Δικέφαλος του Βορρά πέρασε μπροστά 4-1 στο σκορ.

Παρακολουθήστε live από το sport-fm.gr την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» να προκριθούν στα πλέι οφ του Europa League.

Τηλεοπτική μετάδοση από το OTE Sport1.



90+2' Τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση.

90+1' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 4-1! Ο Πέλκας από κοντά πλάσαρε τον εξουδετερωμένο Εγιενούγκμπα.

90' Δύο λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων.

85' Ο Εγιενούγκμπα διώχνει όπως-όπως το συρτό σουτ του Κάτσε.

81' Κίτρινη κάρτα στον Ιβασκεβίτσιους.

78' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 3-1! Ο Ρομπέρ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

72’ Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας στη θέση του Σαλπιγγίδη. Επιδοκιμασίες για τον νεαρό άσο, αλλά και για τον διεθνή επιθετικό που συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

69' Ψηλά άουτ το φάουλ που εκτέλεσε ο Μαρίνκοβιτς.

63' Η κεφαλιά του Σαλπιγγίδη περνάει άουτ.

58' Ο Αμπού Ζαΐντ παρατηρείται με κίτρινη κάρτα.

56' Αλλαγή για την Μπνέι Γιεχούντα: Ο Ναούμ στη θέση του Γκαλβάν.

52' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 2-1! Ο Γεωργιάδης βγάζει κάθετα για τον Έτο, αυτός γυρίζει από δεξιά και ο Αθανασιάδης με τακουνάκι δίνει το προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς.

50' Μένει με δέκα η Μπνέι Γιεχούντα! Ο Μενάσε ρίχνει κάτω τον Γεωργιάδη και αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

48' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 1-1! Μετά από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή, κακή έξοδο του Εγιενούγκμπα και ψηλοκρεμαστό σουτ του Λίνο στο οριζόντιο δοκάρι ο Αθανασιάδης από κοντά φέρνει το ματς στα ίσια.

46' Ο ΠΑΟΚ προχωρά στην δεύτερή του αλλαγή: Ο Κάτσε στη θέση του Φωτάκη.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να απαλλαγεί από το άγχος για να μην έχει περαιτέρω προβλήματα στην συνέχεια.

44' Ο Μενάσε βλέπει την κίτρινη κάρτα.

37' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Ιντζίδης στη θέση του Κατσικά.

Ο Κατσικάς ενημερώνει το τεχνικό τιμ ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει και έτσι ο Δώνης σηκώνει για ζέσταμα τον νεαρό Ιντζίδη.

28' Τεράστια επέμβαση του Γλύκου! Ξανά στην κόντρα επίθεση οι Ισραηλινοί, αλλά ο Εντλόβου νικιέται στο τετ-α-τετ από τον Έλληνα τερματοφύλακα.

25' Ευκαιρία για την Μπνέι Γιεχούντα! Ο Γλύκος "απογειώνεται" και διώχνει με τα ακροδάχτυλα το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Μαρίνκοβιτς. Δεν δόθηκε το κόρνερ.

19' Ο Γλύκος μπλοκάρει το σουτ του Ιβασκεβίτσιους.

-Εν τω μεταξύ για αύριο το πρωί ανανέωσαν το ραντεβού τους ο Ερασιτέχνης και οι εκπρόσωποι του Ιβάν Σαββίδη. Ούτε από τις σημερινές επαφές προέκυψε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά ελπίζεται ότι την Παρασκευή οι δύο πλευρές θα βρουν μια λύση που θα βολεύει και τους δύο.

11' Νέα προσπάθεια από τον Ρομπέρ, αλλά το σουτ που πιάνει φεύγει άουτ.

9' Ψάχνει άμεσα απάντηση ο ΠΑΟΚ με τον Ρομπέρ, αλλά το σουτ που δοκιμάζει ο Γάλλος δεν βρίσκει στόχο.

7' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΝΕΪ ΓΙΕΧΟΥΝΤΑ, 1-0. Ο Μαρίνκοβιτς φεύγει από κανονική θέση, φτάνει απέναντι από τον Γλύκο και με ιδανικό τελείωμα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

5' Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Ωραίο γύρισμα του Ρομπέρ από αριστερά, πετάγεται και κάνει το σουτ στην κίνηση ο Γεωργιάδης, στην αγκαλιά του Εγιενούγκμπα.

4' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μενάσε, περνάει αρκετά μέτρα πιο δίπλα από την εστία του ΠΑΟΚ.

1' Έναρξη του αγώνα.

Έτσι, τερματοφύλακας θα είναι ο Γλύκος, δεξιά στην άμυνα ο Έτο, αριστερά ο Λίνο, στόπερ οι Κατσικάς, Κουμάλο, στον άξονα οι Λάζαρ, Φωτάκης, ακραίοι χαφ οι Γεωργιάδης, Ρομπέρ και στην επίθεση οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με όλους τους διεθνείς, αφού ο Γιώργος Δώνης επιλέγει ενδεκάδα με Φωτάκη και Σαλπιγγίδη, αντί των Γκαρσία και Γιάννου που αγωνίστηκαν στο Ισραήλ. Ο Ουρουγουανός είναι τραυματίας.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του Ερασιτέχνη με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, ώστε να βρεθεί μια λύση στα δικαιώματα του ΑΣ και έτσι να προχωρήσει την επένδυσή του ο ομογενής επιχειρηματίας.

Στο γήπεδο βρίσκεται μια γνώριμη φιγούρα, ο Φερνάντο Σάντος. Παρέα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και ο Αντώνης Μήνου, εκ των συνεργατών του Πορτογάλου στο τεχνικό τιμ της Εθνικής.

Όσο περνάει η ώρα η θερμοκρασία γίνεται πιο… φιλική για τους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και σε αυτή την αναμέτρηση η ζέστη δεν θα είναι σύμμαχος των προσπαθειών τους.

Μια εβδομάδα μετά το 0-2 στο Τελ Αβίβ, ο ΠΑΟΚ επιζητεί πια όχι σκορ πρόκρισης -το εξασφάλισε άλλωστε- αλλά μια πειστική εμφάνιση μπροστά στο κοινό του.



ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Φωτάκης, Λάζαρ, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Ιντζίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Κάτσε, Γιάννου.

Μπνέι Γιεχούντα (Ντρορ Καστάν): Εγιενούγκμπα, Γκαλ, Αζούζ, Χαντάντ, Εντρι, Αμπού Ζαΐντ, Ιβασκεβίτσιους, Γκαλβάν, Μενάσε, Εντλόβου, Μαρίνκοβιτς.

Στον πάγκο: Αλ Μαντόν, Μουνίς, Ζαϊρί, Αγκάγιεφ, Νας, Μπαργκίγκ, Ναούμ.

Διαιτητής: Κρίστιαν Μπαλάι (Ρουμανία)
Γήπεδο: Τούμπα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x