Stoiximan Super League

Ημέρα κρίσης

Από μέρα σε μέρα πάει η υπόθεση να επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ, αφού ούτε χθες μπήκε τέλος στο συγκεκριμένο… σίριαλ. Η σημερινή ημέρα θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, αφού στη Θεσσαλονίκη θα φτάσει ο στενός συνεργάτης του ομογενούς επιχειρηματία. Πρόκειται για τον Άντον Κοντάρεφ, ο οποίος έχει μεγάλη ευθύνη για όλα το ζήτημα του «Δικεφάλου του Βορρά» και θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις σε δύο-τρεις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει στις σχέσεις του Σαββίδη με τον Ερασιτέχνη.

Από μέρα σε μέρα πάει η υπόθεση να επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ, αφού ούτε χθες μπήκε τέλος στο συγκεκριμένο… σίριαλ. Η σημερινή ημέρα θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, αφού στη Θεσσαλονίκη θα φτάσει ο στενός συνεργάτης του ομογενούς επιχειρηματία.

Πρόκειται για τον Άντον Κοντάρεφ, ο οποίος έχει μεγάλη ευθύνη για όλα το ζήτημα του «Δικεφάλου του Βορρά» και θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις σε δύο-τρεις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει στις σχέσεις του Σαββίδη με τον Ερασιτέχνη.

Ο λόγος είναι ότι από την προσεχή εβδομάδα θα απουσιάζει ο υπεύθυνος της ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ και δεν θα μπορέσει να εκταμιευθεί το ποσό που έχουν υποσχεθεί η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή. Για αυτό τον λόγο όλα πρέπει να τελειώσουν εντός της ημέρας.

Ο Ζήσης Βρύζας έχει αναλύσει εκτενώς την κατάσταση και παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση, αφού δεν υπάρχει χρόνος να μπει μετά από τρεις μήνες ο Σαββίδης στην ομάδα.

Άλλωστε, οι νομικοί της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τονίζουν ότι δεν υπάρχει κάποιο κώλυμα και μπορεί να αποφασίσει ο Α.Σ., κάτι που επιβεβαιώθηκε από τους ομολόγους τους στον Ερασιτέχνη.

Κρατάει το δεύτερο ημίχρονο

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ από τον τρόπο που ήρθε η πρόκριση της ομάδας στα πλέι οφ του Europa League. Οι Θεσσαλονικείς κρατούν την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του Γιώργου Δώνη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μπνέι Γεχούντα, κυρίως οι νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές και έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Όσον αφορά την κλήρωση του «Δικεφάλου», σήμερα το μεσημέρι θα μάθει τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στη διοργάνωση και θα μπει ως ισχυρός στην κληρωτίδα. Πάντως, ο Γιώργος Δώνης τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως περιμένει να γίνουν δύο ή τρεις ακόμα μεταγραφές για να κλείσει το ρόστερ της ομάδας για την νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x