Stoiximan Super League

Κοντά σε διπλό «χτύπημα»

Δύο ακόμη προσθήκες ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και τον Αγκόν Μεχμέτι, που προβάρουν τα κιτρινόμαυρα. Άμεση ανάγκη για την απόκτηση αμυντικού χαφ, ξεκαθάρισμα στο ρόστερ με την αποχώρηση όσων θεωρούνται ανεπαρκείς ή ανέτοιμοι. «», δήλωσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στη SportDay.

Δύο ακόμη προσθήκες ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και τον Αγκόν Μεχμέτι, που προβάρουν τα κιτρινόμαυρα.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται να συμφώνησε με την «Ένωση» για τρία χρόνια κι εκκρεμεί η αποδέσμευσή του από τον Εργοτέλη (που φαίνεται πως δεν θα έχει αντίρρηση να απαλλαγεί από το υψηλό συμβόλαιό του). Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ αναμένεται να υπογράψει με αποδοχές κατώτερες των 100.000 ευρώ, αλλά με σημαντικά μπόνους ατομικών και ομαδικών διακρίσεων. Όσον αφορά στον 23χρονο Σουηδό μεσοεπιθετικό, η ΠΑΕ άρχισε επαφές με την Παλέρμο και μπορεί να αποκτηθεί με πολύ μικρό κόστος (60.000 ευρώ). Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει παρακολουθήσει τον παίκτη μόνο σε DVD από τις προ διετίας εμφανίσεις του με τη Μάλμε και δεν μπορεί να έχει ολοκληρωμένη άποψη, αλλά ο Βασίλης Τσιάρτας εγγυάται για την αξία του.

Ζητείται αμυντικό χαφ

Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση μεσοαμυντικού, καθώς στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει ως μοναδική λύση αυτή του Αντώνη Ρίκκα. Οι προσπάθειες απόκτησης του Παύλου Μητρόπουλου από τον Παναιτωλικό δεν έχουν φέρει ως τώρα αποτέλεσμα, ο Σταύρος Τσουκαλάς προτίμησε τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην αγορά δεν υπάρχουν πολλές λύσεις (από τη στιγμή που υπάρχει και ο περιορισμός για τρεις παίκτες άνω των 24 ετών και ήδη έχουν αποκτηθεί Γιάγκο και Φουρτάδο). Ο προπονητής της «Ένωσης» εξετάζει το ενδεχόμενο μέχρι να βρεθεί λύση για τη θέση να χρησιμοποιεί εκεί τον Γιάγκο ή ακόμη και τον Κουτρουμπή, πιθανώς και τον Φούντα αν και τον έχει καθιερώσει ως δεξί εξτρέμ.

Ξεκαθάρισμα στο ρόστερ

Η ΑΕΚ άρχισε με πολυπληθές ρόστερ την προετοιμασία της, αλλά δεν θα συνεχίσουν όλοι στην ομάδα. Κάποιοι παίκτες που κρίθηκε ότι δεν μπορούν να προσφέρουν (Αγκιριμπά, Νικόλτσης) και άλλοι που θεωρούνται ανέτοιμοι αναμένεται να αποχωρήσουν, με εκείνους που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία πιθανώς να παραχωρούνται δανεικοί. Ο Βαγγέλης Βλάχος ήδη έχει παραδώσει τη σχετική έκθεση στον Βασίλη Τσιάρτα. Από εκεί και πέρα, ιδιωτικά συμφωνητικά θα υπογράψουν σύντομα οι Γροντής, Σταματής, Παπαδημητρίου και Γιάγκο.

* Την αποδέσμευση του Γιώργου Ιωαννίδη περιμένουν στην ΑΕΚ για να αποκτήσουν τον 24χρονο αριστερό μπακ.

* Ο Δημήτρης Σιαλμάς είναι καθημερινά και πιο κοντά στην έξοδο. Ήδη άρχισαν οι επαφές για τη λύση του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x