Stoiximan Super League

Επιμένουν για Βάργκας

Η είδηση της μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον έχει κάνει τον γύρο της Ευρώπης και όπως είναι λογικό, οι ομάδες προτείνουν παίκτες στον Ολυμπιακό και τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν το ένα όνομα μετά το άλλο ως υποψήφιους για την θέση. Τελευταία περίπτωση αυτή του Χουάν Μανουέλ Βάργκας της Φιορεντίνα που παραχωρείται από την ιταλική ομάδα αλλά βρίσκεται και στο στόχαστρο της Γαλατασαράι.

Η είδηση της μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον έχει κάνει τον γύρο της Ευρώπης και όπως είναι λογικό, οι ομάδες προτείνουν παίκτες στον Ολυμπιακό και τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν το ένα όνομα μετά το άλλο ως υποψήφιους για την θέση. Τελευταία περίπτωση αυτή του Χουάν Μανουέλ Βάργκας της Φιορεντίνα.

Ο Περουβιανός μεσοεπιθετικός έχασε το… τρένο για την 11άδα των «βιόλα» τα τελευταία δύο χρόνια λόγω τραυματισμών και έτσι η διοίκηση της ιταλικής ομάδας είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη. Τα ρεπορτάζ από του Περού αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει έτσι ώστε να καλύψει το κενό του Μιραλάς.

Επίσης σημειώνεται ότι η Φιορεντίνα δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση της τάξεως των έξι εκατ. ευρώ και μάλιστα προχωράνε το θέμα λέγοντας ότι είναι πολύ πιθανό σύντομα η υπόθεση να κλείσει και ο Βάργκας να μετακομίσει στην Ελλάδα. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό τον παίκτη έχει πολύ ψηλά στην μεταγραφική της λίστα και η Γαλατασαράι. Όπως και να έχει ο Βάργκας είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται από την Φιορεντίνα καθώς έμεινε εκτός αποστολής και για το ματς Κυπέλλου με την Νοβάρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x