Stoiximan Super League

Έτοιμος να «δέσει» τον Τοροσίδη

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο Ολυμπιακός θα έχει συνάντηση με τον Βασίλη Τοροσίδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι Πειραιώτες θέλουν να «δέσουν» τον διεθνή μπακ, ο οποίος φέτος έχει απασχολήσει αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Πενταετές συμβόλαιο με τις συνολικές απολαβές να φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι». Απόψε το σπουδαίο φιλικό με τη Νάπολι. .

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας η διοίκηση του Ολυμπιακού θα έχει συνάντηση με την πλευρά του Βασίλη Τοροσίδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι Πειραιώτες θέλουν να «δέσουν» τον διεθνή οπισθοφύλακα, ο οποίος από την αρχή του καλοκαιριού έχει απασχολήσει αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», οι πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο στον 27χρονο παίκτη, με τις συνολικές του αποδοχές να ανέρχονται κοντά στα 4 εκατ. ευρώ! Σε αυτό το ποσό δεν υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, αν η ομάδα κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους ή προχωρήσει περισσότερο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από την πλευρά του, ο «Τόρο» έχει δύο επιλογές: να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να γίνει η σημαία της ομάδας για τα επόμενα χρόνια ή να κάνει το βήμα παραπέρα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε κάποιον σύλλογο του εξωτερικού. Αυτή τη στιγμή ο διεθνής μπακ σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του, αφού έχει να επιλέξει στην πολύ καλή πρόταση του Ολυμπιακού ή δεδομένης της καλής του ποδοσφαιριλικής ηλικίας να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι η Ρόμα είχε εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του, ενώ τώρα δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει και η Νάπολι. Ωστόσο, η συνάντηση του Τοροσίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα στις επόμενες μέρες είναι πιθανό να αλλάξει άρδην τα υπάρχοντα δεδομένα.

Πρόβα τζενεράλε

Το τελευταίο του φιλικό πριν από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Ιταλία την Νάπολι (22:00, ΝοvaSports1 και www.sport-fm.gr). Πλέον στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας με αφετηρία το παιχνίδι με τη Βέροια την ερχόμενη Κυριακή.

Σήμερα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει την ευκαιρία να κάνει τις τελευταίες του δοκιμές για την ενδεκάδα που θα παρατάξει την επόμενη εβδομάδα κόντρα στη «βασίλισσα του Βορρά». Άλλωστε, το αποψινό θα είναι το πιο δυνατό φιλικό που έχουν δώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους οι νταμπλούχοι Ελλάδας, αφού την περσινή σεζόν η Νάπολι κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας και πραγματοποίησε αξιόλογη πορεία στο Champions League (αποκλείστηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι).

Την εστία της ελληνικής ομάδας θα υπερασπιστεί ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τοροσίδη, Σιόβα, Παπάζογλου και Λυκογιάννης (ο Χολέμπας δεν είναι 100% έτοιμος). Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα, ενώ το «τρίγωνο» θα συμπληρώνουν ο Μανιάτης και ο Μασάδο. Στα δεξιά της επίθεσης θα παίξει ο Φουστέρ, αριστερά ο Αμπντούν και στην κορυφή θα είναι ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης και Κοντρέρας. Στην Αθήνα θα μείνουν οι Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Τάτος και Ζαραδούκας.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x