Stoiximan Super League

Έφτασε ο Κορδέρο

Ένα βήμα από το να γίνει και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ απέχει ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Ο Ισπανός αφίχθη τη Δευτέρα στο «Ελ. Βενιζέλος», κατευθύνθηκε αμέσως στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και το μόνο που μένει για να γίνει η τρίτη μεταγραφή που κλείνει η «Ένωση» τη Δευτέρα (μετά τους ) είναι να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του μαζί της.

Ένα βήμα από το να γίνει και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ απέχει ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Ο Ισπανός αφίχθη τη Δευτέρα στο «Ελ. Βενιζέλος», κατευθύνθηκε αμέσως στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και το μόνο που μένει για να γίνει η τρίτη μεταγραφή που κλείνει η «Ένωση» τη Δευτέρα (μετά τους Κατίδη και Κατσικοκέρη) είναι να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του μαζί της.

Ο Κορδέρο έχει συμφωνήσει με την «Ένωση» για αποδοχές 80.000 ευρώ το χρόνο, ενώ η μετακίνησή του από τη Χερέθ δεν θα κοστίσει παραπάνω από 70.000 ευρώ.

Ένα ποσό που δεν είναι μεγάλο, ωστόσο δεν αντικατοπτρίζει την αξία του Κορδέρο, η οποία εκτιμήθηκε από τη Χερέθ (με τη φανέλα της οποίας πρόλαβε να συμπληρώσει 68 συμμετοχές) και αποτυπώθηκε σε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Μια πρόταση όμως που αρνήθηκε ο ίδιος, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Ροντάν, λόγω του ότι «ήθελε να πάει στην ΑΕΚ». Εξάλλου και ο ίδιος ο Κορδέρο επιβεβαίωσε τη μεγάλη του επιθυμία να μετακινηθεί στην «Ένωση», χαρακτηρίζοντας την «πρόκληση» σε δηλώσεις του σε ισπανικά ΜΜΕ.

Το θετικό για την ΑΕΚ πάντως είναι πως ο Ισπανός μέσος δεν θα χρειαστεί χρόνο για να περάσει από τα… λόγια στις πράξεις, καθώς αγωνιζόταν μέχρι και το περασμένο Σάββατο στα παιχνίδια της Χερέθ.

Αφού περάσει λοιπόν από ιατρικές εξετάσεις και βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, ο Ισπανός αναμένεται να ανακοινωθεί και να κάνει την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση. Θέτοντας υποψηφιότητα για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη και ξεκινώντας από ‘κει την προσπάθεια να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του (φίλου και παλιού συμπαίκτη του) Χουάν Κάλα ότι «η ΑΕΚ πήρε ένα σπουδαίο παίκτη».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x