Stoiximan Super League

Πρώτη για Κατίδη-Κατσικοκέρη

Την πρώτη τους κανονική προπόνηση με την ΑΕΚ έκαναν το πρωί της Τρίτης οι Γιώργος Κατίδης και Νίκος Κατσικοκέρης. Οι δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες είχαν κάνει και χθες -ημέρα ρεπό για τους υπόλοιπους- ελαφρύ τρέξιμο, αλλά σήμερα συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου. Ολοκληρώνεται του Κορδέρο, φιλικό με την ομάδα Νέων το απόγευμα.

Την πρώτη τους κανονική προπόνηση με την ΑΕΚ έκαναν το πρωί της Τρίτης οι Γιώργος Κατίδης και Νίκος Κατσικοκέρης.

Οι δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες είχαν κάνει και χθες -ημέρα ρεπό για τους υπόλοιπους- ελαφρύ τρέξιμο, αλλά σήμερα συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου.

Ο τρίτος των… μεταγραφών, Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, αφότου περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του από τη Χερέθ, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο και πιθανώς να λάβει μέρος στο απογευματινό πρόγραμμα (19:00). Μία ώρα πριν (στις 18:00) θα γίνει προπονητικό δίτερμα με την ομάδα Νέων.

Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο Αντώνης Ρίκκα, που δύσκολα θα προλάβει το ματς του Σαββάτου με τη SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x