Europa League

Σο: «Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Αισιόδοξος από το αποτέλεσμα της κλήρωσης των ομίλων του Europa League, η όποια έφερε τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με τις Τότεναμ, Λάτσιο και Μάριμπορ, εμφανίστηκε ο Πάπε Σο. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος χαρακτήρισε την Τότεναμ δύσκολη ομάδα, ωστόσο τόνισε ότι στόχος των «πράσινων» είναι να προκριθούν από τους ομίλους και να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση.

Αισιόδοξος από το αποτέλεσμα της κλήρωσης των ομίλων του Europa League, η όποια έφερε τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με τις Τότεναμ, Λάτσιο και Μάριμπορ, εμφανίστηκε ο Πάπε Σο.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος χαρακτήρισε την Τότεναμ δύσκολη ομάδα, ωστόσο τόνισε ότι στόχος των «πράσινων» είναι να προκριθούν από τους ομίλους και να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Novasports:

Για τις ομάδες του ομίλου:

«Η Τότεναμ είναι μία μεγάλη ομάδα, όπως και η Λάτσιο. Τη Μάριμπορ δεν τη ξέρω καλά, αλλά πιστεύω ότι είναι μία καλή ομάδα. Η Τότεναμ δεν θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο που μπορούσε να μας τύχει».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα:

«Ναι, γιατί όχι, όλα είναι εφικτά στο ποδόσφαιρο. Μπορούμε να κερδίσουμε και την Τότεναμ και τη Λάτσιο. Γιατί όχι;».

Για το στόχο του Παναθηναϊκού:

«Ό,τι έγινε με τη Μάλαγα πέρασε, τώρα κοιτάμε μπροστά για όσο περισσότερο μπορούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε την κούραση. Έπαιξε σημαντικό ρόλο, μόνο αυτό πρέπει να διορθώσουμε».

Για την ετοιμότητα του:

«Αυτή τη στιγμή ακολουθώ τη θεραπεία μου. Το θέμα δεν είναι να επισπεύσουμε το πρόγραμμα. Εγώ δουλεύω και όταν είμαι έτοιμος θα μπω στην ομάδα για να βοηθήσω».

Για το φαβορί της διοργάνωσης:

«Γιατί όχι εμείς; Μπορούμε να το κατακτήσουμε. Στο ποδόσφαιρό όλα μπορούν να γίνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x