Stoiximan Super League

Δεύτερη πράξη, δεύτερη… δόση

Με Πανιώνιο, Πλατανιά και Ξάνθη να βάζουν τρεις βαθμούς στο… σακούλι, απέναντι σε Βέροια, Πανθρακικό και ΑΕΚ, αντίστοιχα, ολοκληρώθηκε η δεύτερη από τις τέσσερις πράξεις της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Την Κυριακή η συνέχεια με τα Άρης-ΟΦΗ, Αστέρας-Κέρκυρα και Ολυμπιακός-Λεβαδειακός. Την Δευτέρα ολοκληρώνεται η αγωνιστική με το ματς του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ.

Με Πανιώνιο, Πλατανιά και Ξάνθη να βάζουν τρεις βαθμούς στο… σακούλι, απέναντι σε Βέροια, Πανθρακικό και ΑΕΚ, αντίστοιχα, ολοκληρώθηκε η δεύτερη από τις τέσσερις πράξεις της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Την Κυριακή η συνέχεια με τα Άρης-ΟΦΗ, Αστέρας-Κέρκυρα και Ολυμπιακός-Λεβαδειακός. Την Δευτέρα ολοκληρώνεται η αγωνιστική με το ματς του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 1/9

Βέροια-Πανιώνιος 0-1

Το γκολ του Μενδρινού (50’) έδωσε την ευκαιρία στον Πανιώνιο να αποδράσει με διπλό από την έδρα της Βέροιας (1-0) και να κάνει το δύο στα δύο στο νέο πρωτάθλημα. Τα «πιτσιρίκια» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, απαλλαγμένα από το άγχος της πρεμιέρας, διαχειρίστηκαν το ματς όπως ακριβώς έπρεπε, διατήρησαν την εστία τους ανέπαφη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και δικαιώνουν τον «Ελέ» για την εμπιστοσύνη που τους δείχνει. Διαβάστε περισσότερα.



Πλατανιάς-Πανθρακικός 2-0

Ανεξίτηλο στη μνήμη των φιλάθλων και των παικτών του Πλατανιά θα μείνει το 2-0 απέναντι στον Πανθρακικό, καθώς είναι η πρώτη νίκη των Κρητικών στην Σούπερ Λίγκα. Φαίνεται ότι στα ραντεβού με τους Θρακιώτες, η ομάδα των Χανίων γράφει ιστορία, καθώς όπως και πέρυσι στη Football League, και φέτος στη μεγάλη κατηγορία ανοίγει λογαριασμό στα νικηφόρα αποτελέσματα. Διαβάστε περισσότερα.



Ξάνθη-ΑΕΚ 1-0

Παιδιά να οργανωθούμε…γιατί έχουμε χάσει δυο και δεν έχουμε πάρει πόντο! Κάπως έτσι θα μπορούσε να ξεκινήσει την αυριανή ομιλία του στα πιτσιρίκια της ΑΕΚ ο Βαγγέλης Βλάχος. Η «Ένωση» είδε και πάλι την τύχη να της γυρίζει την πλάτη (δοκάρι του Λαγού) πριν ο Μαρκόφσκι (58’) γράψει το 1-0 υπέρ της Ξάνθης και την αναγκάσει να γυρίσει με μηδέν εις το πηλίκο στην Αθήνα. Διαβάστε περισσότερα.




Παρασκευή, 31/8

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Γκέλα εντός έδρας και σίγουρα εκτός προγράμματος για τον Παναθηναϊκό που έμεινε στο 1-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ούτε απέναντι στους Ηπειρώτες θάμπωσαν οι «πράσινοι» που είχαν ξανά προβλήματα στη δημιουργία φάσεων και παράλληλα είδαν τον Πετρόπουλο να γίνεται μοιραίος χάνοντας δύο κραυγαλέες ευκαιρίες στο τέλος. Αποβλήθηκε ο Κατσουράνης στο 52’, χειροκρότησε όλο το γήπεδο την γκολάρα του Ντε Βινσέντι. Διαβάστε περισσότερα.



Κυριακή, 2/9

Άρης-ΟΦΗ 18:15 (NS3)
Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 18:15 (NS1)
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 20:30 (NS1)

Δευτέρα, 3/9

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 20:30 (NS1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x