Ιταλία

Πότε θα κάνουν σεξ στη Νάπολι;

Η συζήτηση για το αν θα έπρεπε να επιτρέπεται το σεξ πριν από τα παιχνίδια είναι διαχρονική. Και πολλοί οι υποστηρικτές και των δυο απαντήσεων. Δυστυχώς για τους παίκτες της Νάπολι, ο γιατρός της ομάδας υποστηρίζει φανατικά εκείνη του «όχι»! Και φροντίζει να κάνει σαφές πως το χαμοκύλισμα είναι αυστηρά απαγορευμένο παραμονές των ματς.

Η συζήτηση για το αν θα έπρεπε να επιτρέπεται το σεξ πριν από τα παιχνίδια είναι διαχρονική.

Και πολλοί οι υποστηρικτές και των δυο απαντήσεων.

Δυστυχώς για τους παίκτες της Νάπολι, ο γιατρός της ομάδας υποστηρίζει φανατικά εκείνη του «όχι»!

Και φροντίζει να κάνει σαφές πως το χαμοκύλισμα είναι αυστηρά απαγορευμένο παραμονές των ματς.

«Το να αποφεύγεις την σεξουαλική πράξη δύο μέρες πριν τον αγώνα είναι απαραίτητο για να αποφευχθούν τραβήγματα στους μυς, συσπάσεις ή φλεγμονές. Είναι ο κανόνας για την ομάδα μας», ξεκαθάρισε λοιπόν ο Αλφόνσο Ντε Νίκολα.

Κι έρχεται εκεί ο μέσος παίκτης της Νάπολι -όπως ο Χάμσικ, ας πούμε, της φωτογραφίας- που θα μπορούσε να αναρωτηθεί: «Τέσσερα ματς πρωταθλήματος τον μήνα επί δυο μέρες της… απαγόρευσης=8. Δυο ματς ακόμα όταν έχει Europa League επί δυο μέρες της απαγόρευσης=4. Συνολικά 12 μέρες «γιοκ». Βγάλε τις έξι μέρες των αγώνων που είμαι πτώμα, πάμε στις 18. Ξέχνα και 4-5 ακόμα αν είμαι άτυχος και πέσω στις “δύσκολες μέρες του μήνα”, σκάρτες… επτά μερούλες μένουν! Ούτε να αναπαραχθεί δεν προλαβαίνει κανείς»!

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x