Μιχάλης Τσόχος

Πριν φέρει τον Σκόκο, ας πάρει την ΑΕΚ…

Καθημερινά μου έρχονται μηνύματα είτε στα social media, είτε στην ραδιοφωνική εκπομπή από φίλους της ΑΕΚ σχετικά με την υπόθεση του Κιθ Χάρις. Τα περισσότερα από αυτά είναι αλήθεια ότι με προβληματίζουν, διότι διαπιστώνω ότι αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ, είτε δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος, είτε λόγω της μεγάλης ανάγκης να ακούσουν μετά από χρόνια μία ευχάριστη είδηση, έχουν χάσει την ουσία.

Καθημερινά μου έρχονται μηνύματα είτε στα social media, είτε στην ραδιοφωνική εκπομπή από φίλους της ΑΕΚ σχετικά με την υπόθεση του Κιθ Χάρις.

Τα περισσότερα από αυτά είναι αλήθεια ότι με προβληματίζουν, διότι διαπιστώνω ότι αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ, είτε δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος, είτε λόγω της μεγάλης ανάγκης να ακούσουν μετά από χρόνια μία ευχάριστη είδηση, έχουν χάσει την ουσία.

Του Μιχάλη Τσόχου

Αντι λοιπόν τα ερωτήματα να είναι του τύπου, «θα την πάρει την ΑΕΚ ο Βιντιάδης και οι επιχειρηματίες του Χάρις;», τα ερωτήματα είναι «θα πάρει τον Σκόκο ο Βιντιάδης ή παραμύθι είναι;». «Θα φτιάξει νέο προπονητικό κέντρο γιατί όντως τα Σπάτα δεν του αρέσουν ή όχι;», «το νέο γήπεδο θα το χτίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια ή όχι;».

Προτού λοιπόν ο Βιντιάδης, ο Κιθ Χάρις και όποιος άλλος ασχοληθεί με την ΑΕΚ πάρει τον Σκόκο, φτιάξει νέο προπονητικό και χτίσει νέο γήπεδο, προέχει να πάρει την ΑΕΚ. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι αγοραστές με τα κατάλληλα πορτοφόλια. Και όπως έχει γίνει σαφές νομίζω από όλους το πορτοφόλι του Βιντιάδη δεν φτάνει από μόνο του και ο Κιθ Χάρις δεν ανοίγει το δικό του πορτοφόλι για τέτοιες δουλειές, αλλά βρίσκει πορτοφόλια άλλων…

Αυτό λοιπόν που πρέπει να καταλάβει κάθε φίλος της ΑΕΚ είναι ότι αυτό που παίζεται με την υπόθεση Βιντιάδη και Χάρις δεν είναι οι επόμενες μεταγραφές και το επόμενο προπονητικό κέντρο, αλλά επί της ουσίας αν θα υπάρχει ΑΕΚ μετά από δύο τρεις μήνες. Οποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος της ΑΕΚ, το οποίο με απλά μαθηματικά έχει ως εξής:

Μέχρι το τέλος της σεζόν η ΑΕΚ έχει 10 εκατ. ευρώ έξοδα και μηδέν ευρώ έσοδα. Και επειδή η υπομονή πολλών έχει εξαντληθεί τα περισσότερα από τα έξοδα δεν παίρνουν ούτε νέο διακανονισμό, ούτε νέες ρυθμίσεις, ούτε πάνε πίσω. Διότι όλα αυτά έχουν γίνει και έχουν ξαναγίνει τα τελευταία δύο χρόνια.

Πριν λοιπόν αποκτηθεί ο Σκόκο, ας πάρει στις πλάτες του την ΑΕΚ, ο Βιντιάδης και οι επενδυτές του Κιθ Χάρις και τα υπόλοιπα θα τα βρουν στην πορεία οι φίλοι της ΑΕΚ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x