Euro 2024

Online πώληση εισιτηρίων Ελλάδα-Βοσνία και Σλοβακία-Ελλάδα

Μέσω του epo.gr θα μπορούν οι φίλοι της Εθνικής ομάδας να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τις δύο επόμενες αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μέσω του epo.gr θα μπορούν οι φίλοι της Εθνικής ομάδας να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τις δύο επόμενες αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της «γαλανόλευκης» να εξασφαλίσουν εισιτήρια μέσω του epo.gr για τον εντός έδρας αγώνα της Εθνικής με αντίπαλο τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στις 12/10/2012 (21:45, «Γ. Καραϊσκάκης») και τη Σλοβακία στις 16/10/2012 (20:30 τοπική, Μπρατισλάβα, γήπεδο Pasienky).

ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ 12/10/2012
Η διαδικασία για τον συγκεκριμένο αγώνα θα ολοκληρωθεί στις 10/10/2012 τα μεσάνυχτα και όσοι φίλοι και φίλες της Εθνικής προβούν σε παραγγελίες μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους στο εκδοτήριο της ΕΠΟ έξω από τη θύρα 25 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» την ημέρα του αγώνα (ώρες 09:00 έως την έναρξη).

ΑΓΩΝΑΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 16/10/2012
H τιμή κάθε εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.
Η διαδικασία για τον συγκεκριμένο αγώνα θα ολοκληρωθεί στις 13/10/2012 τα μεσάνυχτα και όσοι φίλοι και φίλες της Εθνικής προβούν σε παραγγελίες μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους ως εξής:
Ταμείο Σταδίου Pasienky (πρόσβαση από την οδό Trnavska, πίσω από την KANT ARENA – κίτρινο κλειστό γυμναστήριο).
Το ταμείο για τους Έλληνες φιλάθλους θα λειτουργεί τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

15.10. 16:00 - 19:00
16.10. 10:00 - 17:00

Τις ανωτέρω ημέρες και ώρες θα διατίθενται επίσης προς πώληση τυχόν αδιάθετα εισιτήρια.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά σε Έλληνες ή Κύπριους υπηκόους. Η παραλαβή τους θα γίνεται μόνο με επίδειξη διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας. Σε περίπτωση μη επίδειξης κάποιου από τα ανωτέρω αναφερόμενα έγγραφα, δε θα παραδίδονται εισιτήρια και δεν θα επιστρέφεται το αντίτιμό τους.

Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά μεμονωμένους φιλάθλους και ο κάθε αιτούντας μπορεί να προμηθεύεται μέχρι και τέσσερα (4) εισιτήρια. Απαγορεύεται η χρήση των εισιτηρίων για εμπορικούς, διαφημιστικούς ή πάσης φύσεως προωθητικούς λόγους.

Για την online αγορά εισιτηρίων και των δύο αγώνων πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x