Champions League

3ος όμιλος: Πού θα σταματήσει η Μάλαγα;

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Μάλαγα στην παρθενική της συμμετοχή στο Champions League τίθεται σε… κίνδυνο, καθώς για την τρίτη αγωνιστικού του τρίτου ομίλου αναμετράται με τη Μίλαν στο «Ροσαλέδα».

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Μάλαγα στην παρθενική της συμμετοχή στο Champions League τίθεται σε… κίνδυνο, καθώς για την τρίτη αγωνιστικού του τρίτου ομίλου αναμετράται με τη Μίλαν στο «Ροσαλέδα».

Οι «ροσονέρι» έχουν υποχωρήσει στη 15η θέση της Serie A μετά την ήττα τους από τη Λάτσιο στη Ρώμη με 3-2. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υπολογίζει στους Αμπιάτι και Ρομπίνιο. Η Μάλαγα νίκησε με 2-1 τη Βαγιαδολίδ και παραμένει τρίτη στην Primera Division, στο -5 από τις συμπρωτοπόρους Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τουλαλάν, Μπουονανότε και Μπαπτίστα. Η Μάλαγα αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ομάδα από την Ισπανία, ενώ η Μίλαν επί ισπανικού εδάφους έχει 12 ήττες, 5 ισοπαλίες και μόλις 4 νίκες.

Στο απογευματινό ματς του ομίλου, η Ζενίτ ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο απέναντι στην Άντερλεχτ που αναζητεί την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση από το 2005! Η πρωταθλήτρια Ρωσίας επικράτησε 1-0 της Κουμπάν, αλλά έχει υποχωρήσει στην τέταρτη θέση και είναι στο -5 από την πρωτοπόρο Ανζί. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν υπολογίζει μόνο στον εδώ και πολλούς μήνες τραυματία Ντάνι. Η Άντερλεχτ νίκησε 2-0 την Μπέβερεν και συγκατοικεί στην κορυφή με την Κλαμπ Μπριζ. Σουάρες και Σιριάκ είναι οι δύο σημαντικές απουσίες για τους Βέλγους. Ζενίτ και Άντερλεχτ αναμετρήθηκαν προ διετίας στους ομίλους του Europa League, με την πρώτη να έχει δύο νίκες με ίδιο σκορ, 3-1. Οι Ρώσοι έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς με Βέλγους, ενώ η Άντερλεχτ μία νίκη σε πέντε επισκέψεις στη Ρωσία.

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Μάλαγα 6 (6-0)
2) Μίλαν 4 (3-2)
3) Άντερλεχτ 1 (0-3)
4) Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 0 (2-6)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Άντερλεχτ-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Μίλαν-Μάλαγα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x