Champions League

Τι έκανες πάλι ρε Γιουνάιτεντ...

Βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» από την Μπράγκα. Κι όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι μόνο δεν… μάσησε, αλλά κατάφερε να γυρίσει… τούμπα το παιχνίδι και να πάρει μία δύσκολη νίκη 3-2 για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους διαβόλους» ο Χαβιέ Ερνάντες, που πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα στην επιτυχία. Στην Τουρκία, Γαλατασαράι και Κλουζ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους Ρουμάνους να αγωνίζονται με δέκα παίκτες για 60 λεπτά.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» από την Μπράγκα.

Κι όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι μόνο δεν… μάσησε, αλλά κατάφερε να γυρίσει… τούμπα το παιχνίδι και να πάρει μία δύσκολη νίκη 3-2 για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους διαβόλους» ο Χαβιέ Ερνάντες, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα στην επιτυχία.

Στην Τουρκία, Γαλατασαράι και Κλουζ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους Ρουμάνους να αγωνίζονται με δέκα παίκτες για 60 λεπτά.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράγκα 3-2

Ματσάρα στο «Ολντ Τράφορντ» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανατρέπει το εις βάρος της 2-0 και να παίρνει μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο όπως η Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Άλαν. Ο ίδιος παίκτης στο 20ο λεπτό με πολύ ωραία ενέργεια έκανε το 2-0 και πάγωσε για δεύτερη φορά τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ.

Τότε ήταν που ο Χαβιέ Ερνάντες αποφάσισε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και στο 25ο λεπτό μείωσε το σκορ. Στο 62’ ήρθε η ισοφάριση από τον Έβανς. Ο «Τσιτσαρίτο» με το τέρμα που σημείωσε στο 75’ έκανε το 3-2 χαρίζοντας στην Γιουνάιτεντ την 3η της νίκη στην διοργάνωση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Έβανς, Μπίτνερ, Κάρικ, Κλέβερλι, Φλέτσερ, Καγκάβα, Ρούνεϊ, Ερνάντεζ (79’ Γκίγκς), Φαν Πέρσι

Μπράγκα: Μπέτο, Κοέλιο, Έλντερσον, Βινίσιους, Ρούμπεν Αμορίμ (80’ Έλντερ Μπαρμπόσα), Ρούμπεν Μικαέλ (88’ Ζε Λουίς), Λεάντρο Σαλίνο, Κουστόντιο, Άλαν (86’ Μοσορό), Ούγκο Βιάνα, Έντερ



M3-2B www.goalsup.com από fasthighlights-2013

Γαλατασαράι-Κλουζ 1-1

Στην Τουρκία η Γαλατασαράι υποδέχτηκε την Κλουζ, η οποία είχε στην σύνθεσή της τον Παντελή Καπετάνο. Οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 19ο λεπτό με τον Καπετάνο να κάνει την προβολή και τον Νουνκό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Αγκιρεγκαράι αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 31’.

Στο 35’ ο Φελίπε Μέλο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν αστόχησε σε πέναλτι. Η ισοφάριση για τους Τούρκους ήρθε στο 77’ με τον Γιλμάζ. Η Γαλατά πίεσε ασφυκτικά, χωρίς όμως, να καταφέρει να αλλάξει το 1-1 που έμελλε να είναι τελικό.

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Νουνκό, Σεμί Καγιά, Έμπουε (62’ Σαμπρί), Χαμίτ Άλτιντοπ (39’ Μπουράκ Γιλμάζ), Σελτσούκ Ινάν, Φελίπε Μέλο, Ριέρα, Αμραμπάτ, Ελμάντερ (42’ Εμρέ), Μπουλούτ

Κλουζ: Φελγκίρας, Πίντο, Σέπσι (53’ Ράντα), Πίκολο, Καντού, Καμόρα, Ράφαελ Μπάστος (72’ Νικοάρα), Γκοντεμέτσε, Λουίς Αλμπέρτο, Αγκιρεγκαράι, Καπετάνος


G0-1C www.goalsup.com από fasthighlights-2013


G1-1C www.goalsup.com από fasthighlights-2013

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 8ου Ομίλου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράγκα 3-2
(25’, 75’ Ερνάντες, 62’ Έβανς- 2’, 20’ Άλαν)

Γαλατασαράι-Κλουζ 1-1
(77’ Γιλμάζ- 19’ Νουνκό αυτ)

Βαθμολογία 8ος Όμιλος

1 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9
2 Κλουζ 4
3 Μπράγκα 3
4 Γαλατασαράι 1

Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x