Stoiximan Super League

Στο… τρέξιμο ο Δημητρέλος

Στη Νομαρχία Αθηνών πέρασε το πρωινό του ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε τα πρακτικά των τελευταίων συνεδριάσεων των Γενικών Συνελεύσεων προκειμένου αυτά να επικυρωθούν και να προχωρήσει η συμφωνία με Χάρις-Βιντιάδη για τη μεταβίβαση των μετοχών της «Ένωσης».

Στη Νομαρχία Αθηνών πέρασε το πρωινό του ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε τα πρακτικά των τελευταίων συνεδριάσεων των Γενικών Συνελεύσεων προκειμένου αυτά να επικυρωθούν και να προχωρήσει η συμφωνία με Χάρις-Βιντιάδη για τη μεταβίβαση των μετοχών της «Ένωσης».

Παράλληλα, ο κ. Δημητρέλος πλήρωσε και τα απαραίτητα παράβολα ώστε να ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο η διαδικασία επικύρωσης και αυξήσεων του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Στο μεταξύ, προχωρά και η διαδικασία με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ώστε να επικυρωθεί και η τελευταία αλλαγή στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου.

Πάντως το… τρέξιμο του προέδρου της ΑΕΚ δεν σταματά εδώ, αφού την προσεχή Δευτέρα θα επισκεφθεί εκ νέου τη Νομαρχία ώστε να επικυρωθούν οι διαδοχικές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x