Stoiximan Super League

Έχει και… ωραία προβλήματα η ΑΕΚ

Αν από κάτι πάσχει σπάνια η ΑΕΚ είναι από… ευχάριστους πονοκεφάλους. Οπότε, αυτός που αντιμετωπίζει ενόψει Πλατανιά ο Έβαλντ Λίνεν, όπως και να το κάνεις, δεν είναι αμελητέο γεγονός. Για δεύτερη σερί μέρα λοιπόν ο Γερμανός είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του (εκτός των μακρόχρονα τραυματιών). Μπόρεσε, έτσι, να συνεχίσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις τα σχέδια του για τον «τελικό» της Κυριακής. Δείτε ποια είναι αυτά.

Αν από κάτι πάσχει σπάνια η ΑΕΚ είναι από… ευχάριστους πονοκεφάλους.

Οπότε, αυτός που αντιμετωπίζει ενόψει Πλατανιά ο Έβαλντ Λίνεν, όπως και να το κάνεις, δεν είναι αμελητέο γεγονός.

Για δεύτερη σερί μέρα λοιπόν ο Γερμανός είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του (εκτός των μακρόχρονα τραυματιών).

Μπόρεσε, έτσι, να συνεχίσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις τα σχέδια του για τον «τελικό» της Κυριακής.

Μετά και την επιστροφή του Κατσικοκέρη κι εκείνη του Γκερέιρο από την πατρίδα του, η ΑΕΚ πάει για πρώτη φορά πλήρης σε παιχνίδι. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά εκείνο που χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλο να κερδίσει, μάλλον πρόκειται για την πρώτη φορά φέτος που οποιουδήποτε τύπου… συγκυρία ευνοεί την «Ένωση».

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, λοιπόν ο Έβαλντ Λίνεν είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του (πλην των μακρόχρονα τραυματιών Καλογέρη και Τσαμουρλίδη). Μπόρεσε, έτσι, να συνεχίσει τα πλάνα του για το κυριακάτικο παιχνίδι -τα οποία συνέχισαν να βασίζονται σε σχηματισμό 4-3-3. Όσο για τις δοκιμές που κάνει πάνω σ’ αυτό, το κύριο συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ο Φουρτάδο μοιάζει να έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Όχι διότι θεωρείται ποιοτικότερος από τον Κατσικοκέρη (αν και η εικόνα του Αφρικανού είναι σχετικά βελτιωμένη στις τελευταίες προπονήσεις), αλλά διότι η μεγάλη όρεξη του Έλληνα φορ δεν μπορεί να καλύψει άμεσα την εμφανή απουσία του από τις προπονήσεις. Κατά τ’ άλλα, ο Λίνεν έδειξε ξανά διατεθειμένος να διατηρήσει την άμυνα της Τούμπας (με Αρκούδα-Κοντοέ στα άκρα και Γιάγκο-Κουτρουμπή στα στόπερ), όπως και τον Φέτση σε ρόλο αμυντικού χαφ.

Ως εσωτερικοί μέσοι δοκιμάστηκαν οι Λαγός και Κορδέρο (αν και στη θέση του Ισπανού δοκιμάστηκε και ο Κατίδης) ενώ τον Φουρτάδο πλαισίωναν από τα άκρα οι Παπαδημητρίου (αριστερά) και Βαλεντίνος Βλάχος (δεξιά). Σε κάθε περίπτωση, πιο ασφαλή συμπεράσματα θ’ αρχίσουν να βγαίνουν από την προπόνηση της Παρασκευής (18:30), όταν και η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κρίσιμο ματς με τον Πλατανιά θα μπει στην τελική της ευθεία.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x