Europa League

Κορυφή με… άγχος για Λίβερπουλ

Με αρκετό άγχος και δυσκολία η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει μία πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 επί της Ανζί για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Οι «ρεντς» μπόρεσαν να καταβάλουν την μαχητική Ανζί και με τους τρεις βαθμούς «πάτησαν» κορυφή, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν στα δύσκολα. Στο «κόλπο» της πρόκρισης μπήκε η Γιούνγκ Μπόις μετά τη νίκη της 3-1 επί της Ουντινέζε, με τον πρώην γνώριμό μας από τη θητεία του στο Άρη, Μπομπαντίγια να πετυχαίνει χατ τρικ.

Με αρκετό άγχος και δυσκολία η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει μία πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 επί της Ανζί για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Οι «ρεντς» μπόρεσαν να καταβάλουν την μαχητική Ανζί και με τους τρεις βαθμούς «πάτησαν» κορυφή, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν στα δύσκολα.

Στο «κόλπο» της πρόκρισης μπήκε η Γιούνγκ Μπόις μετά τη νίκη της 3-1 επί της Ουντινέζε, με τον πρώην γνώριμό μας από τη θητεία του στο Άρη, Μπομπαντίγια να πετυχαίνει χατ τρικ.


Λίβερπουλ-Ανζί 1-0

Η Λίβερπουλ ήξερε πολύ καλά ότι μετά την ήττα της την περασμένη αγωνιστική από την Ουντινέζε, η νίκη απέναντι στην Ανζί αποτελούσε μονόδρομο, ώστε να μην μπλέξει σε… περιπέτειες σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόκριση. Οι «ρεντς» μέσα στο «Άνφιλντ» ξεκίνησαν δυνατά, πίεσαν, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ μπήκε και πάλι δυνατά και κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 53ο λεπτό με τον Ντάουνινγκ. Στη συνέχεια η Ανζί προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι γηπεδούχοι κράτησαν σωστά το υπέρ τους αποτέλεσμα και βρέθηκαν στην κορυφή του 1ου ομίλου με έξι βαθμούς.


L1-0A www.goalsup.com από fasthighlights-2013

Γιούνγκ Μπόις-Ουντινέζε 3-1

Η Ουντινέζε προερχόταν από την μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και ήθελε και μία ακόμα εκτός έδρας νίκη για να φτάσει στην κορυφή του ομίλου. Ωστόσο, υπολόγιζε χωρίς την Γιούνγκ Μπόις από την οποία ηττήθηκε 3-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Μπομπαντίγια, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, σκοράροντας στο 4’, στο 71’ και στο 81’ με πέναλτι.

Οι Ιταλοί είχαν μειώσει προσωρινά σε 2-1 στο 74’ με τον Κόστα, χωρίς όμως να μπορέσουν να αντιδράσουν περεταίρω, με αποτέλεσμα την ήττα. Με αυτή τη νίκη η Γιούνγκ Μπόις μπήκε για τα… καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης.


szolj hozza: Young Boys vs Udinese 1:0 Bobadilla


szolj hozza: Young Boys vs Udinese 2:0 Bobadilla


szolj hozza: Young Boys vs Udinese 2:1 Coda


szolj hozza: Young Boys vs Udinese 3:1 Bobadilla


Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 1ου Ομίλου

Γιούνγκ Μπόις-Ουντινέζε 3-1
(4', 71', 81' Μπομπαντίγια - 74' Κόντα)
Λίβερπουλ-Ανζί 1-0
(53' Ντάουνινγκ)

Βαθμολογία 1ου Ομίλου

1 Λίβερπουλ 6
2 Ανζί 4
3 Ουντινέζε 4
4 Γιούνγκ Μπόις 3

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Ανζί-Λίβερπουλ (19:00)
Ουντινέζε-Γιούνγκ Μπόις (20:00)

Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x