Europa League

Άνετα πρώτη η Στεάουα

Η Στεάουα Βουκουρεστίου βρίσκεται στην κορυφή του πέμπτου ομίλου του Europa League, μετά την άνετη νίκη της με 2-0 επί της Μόλντε. Οι Ρουμάνοι έφτασαν έτσι τους επτά βαθμούς σε τρεις αγώνες και εκμεταλλευόμενοι το 0-0 ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Κοπεγχάγη, αποσπάστηκαν από τους δεύτερους Δανούς. Κακό ξεκίνημα για την Στουτγάρδη που μετράει μόλις δύο βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές με δύο εντός έδρας ματς μάλιστα.

Η Στεάουα Βουκουρεστίου βρίσκεται στην κορυφή του πέμπτου ομίλου του Europa League, μετά την άνετη νίκη της με 2-0 επί της Μόλντε.

Οι Ρουμάνοι έφτασαν έτσι τους επτά βαθμούς σε τρεις αγώνες και εκμεταλλευόμενοι το 0-0 ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Κοπεγχάγη, αποσπάστηκαν από τους δεύτερους Δανούς. Κακό ξεκίνημα για την Στουτγάρδη που μετράει μόλις δύο βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές με δύο εντός έδρας ματς μάλιστα.

Στεάουα Βουκουρεστίου-Μόλντε 2-0

Με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά, η Στεάουα μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το ματς με την Μόλντε. Ο Τσίριτσες με πολύ ωραίο ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτι έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, για να έρθει ο Ρουσέσκου στο 32’ και με προβολή στο σουτ του Λατοβλέβιτσι , να κάνει το τελικό 2-0.

Στουτγάρδη-Κοπεγχάγη 0-0

Η Στουτγάρδη επικράτησε κατά κράτος της Κοπεγχάγης, αλλά για άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα της δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη. Χαρακτηριστικό του αγώνα αποτελεί πως οι τελικές προσπάθειες ήταν 16-5 για τους γηπεδούχους (5-0 στην εστία). Οι Γερμανοί έτσι έμειναν στην τελευταία θέση του ομίλου με δύο βαθμούς, ενώ η ομάδα από την Δανία έφτασε στους τέσσερις.

Τα αποτελέσματα της τρίτης (3ης) αγωνιστικής:

Στεάουα Βουκουρεστίου-Μόλντε 2-0
(Τσίριτσες 30’, Ρουσέσκου 32’)

Στουτγάρδη-Κοπεγχάγη 0-0

Η βαθμολογία του πέμπτου (5ου) ομίλου

Στεάουα Βουκουρεστίου 7 (5-2)
Κοπεγχάγη 4 (2-2)
Μόλντε 3 (3-4)
Στουτγάρδη 2 (2-4)

Η επόμενη αγωνιστική (4η), 8/11

Κοπεγχάγη-Στουτγάρδη

Μόλντε-Στεάουα Βουκουρεστίου

Επιμέλεια: Αλέξης Περδίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x