Stoiximan Super League

«Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν… μασάει από απογοητεύσεις»

Το δικό τους μήνυμα στήριξης στην ΑΕΚ ενόψει του «τελικού» (όπως έχει διαμορφωθεί) με τον Πλατανιά έστειλαν οι παλαίμαχοι του συλλόγου. Με ανακοίνωσή τους, οι μεγάλες δόξες της «Ένωσης» ευχήθηκαν να σπάσει την Κυριακή «η κακοτυχία που κατατρέχει την ομάδα από την αρχή της χρονιάς». Τονίζουν, δε, ότι, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος της ΑΕΚ «που δεν μασάει από απογοητεύσεις», είναι στο πλευρό του Λίνεν και των παικτών.

Το δικό τους μήνυμα στήριξης στην ΑΕΚ ενόψει του «τελικού» (όπως έχει διαμορφωθεί) με τον Πλατανιά έστειλαν οι παλαίμαχοι του συλλόγου.

Με ανακοίνωσή τους, οι μεγάλες δόξες της «Ένωσης» ευχήθηκαν να σπάσει την Κυριακή «η κακοτυχία που κατατρέχει την ομάδα από την αρχή της χρονιάς».

Τονίζουν, δε, ότι, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος της ΑΕΚ «που δεν μασάει από απογοητεύσεις», είναι στο πλευρό του Λίνεν και των παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων

«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΚ καλωσορίζει τον Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο της Ένωσης. Ευχόμαστε τόσο στη νέα τεχνική ηγεσία όσο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στον αγώνα με τον Πλατανιά να σπάσει η κακοτυχία που μας κατατρέχει από την αρχή του πρωταθλήματος και να γίνει η νέα εκκίνηση που όλοι περιμένουμε.

Είμαστε μαζί σας, όπως μαζί σας είναι όλος ο κόσμος της ΑΕΚ που δεν… μασάει από απογοητεύσεις, σας στηρίζει και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας. Την Κυριακή κάνουμε όλοι μαζί, νέα αρχή.

Με τη νίκη»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x