Νίκος Κατσαρός

Να μην ασχοληθούν με τον Κώστα

Μπορεί να τον λένε Κώστα και όχι Στέλιο, για τους οπαδούς της ΑΕΚ όμως το γεγονός είναι ότι ένας Μανωλάς θα παίξει την Κυριακή εναντίον του «δικεφάλου» και μάλιστα με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Η επιστροφή του (κάθε) «προδότη» της προηγούμενης ομάδας του είναι διεθνώς ένα θέμα που δεν περνάει απαρατήρητο. Και οι εκδηλώσεις εναντίον του είναι ευθέως ανάλογες με το πόσο είχε δεθεί και αγαπηθεί από τους οπαδούς της.

Μπορεί να τον λένε Κώστα και όχι Στέλιο, για τους οπαδούς της ΑΕΚ όμως το γεγονός είναι ότι ένας Μανωλάς θα παίξει την Κυριακή εναντίον του «δικεφάλου» και μάλιστα με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Η επιστροφή του (κάθε) «προδότη» της προηγούμενης ομάδας του είναι διεθνώς ένα θέμα που δεν περνάει απαρατήρητο.

Και οι εκδηλώσεις εναντίον του είναι ευθέως ανάλογες με το πόσο είχε δεθεί και αγαπηθεί από τους οπαδούς της.

Του Νίκου Κατσαρού

Ο Κώστας Μανωλάς, αν τελικά εμφανιστεί την Κυριακή στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, είναι βέβαιο ότι θα αισθανθεί «κάπως», όχι επειδή γεννήθηκε και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά μέσα στην ΑΕΚ, στην οποία άλλωστε έπαιξε λίγα χρόνια, αλλά επειδή -λόγω του θείου του- ήταν (και πιθανώς να είναι ακόμη) οπαδός της.

Παίρνοντας την απόφαση να ενταχθεί στον Ολυμπιακό, υποχρεώθηκε να γίνει, κάπως απότομα, στυγνός επαγγελματίας και το έκανε. Άλλη επιλογή δεν υπήρχε γι’ αυτόν. Η σημερινή ΑΕΚ το περισσότερο που μπορούσε να του προσφέρει είναι… 414 ευρώ έναντι κάποιων απολαβών που υπάρχουν μόνο θεωρητικά. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, όποιος οπαδός της θελήσει να τον αποδοκιμάσει ας σκεφτεί πρώτα τι θα έκανε ο ίδιος στη θέση του.

Υπάρχουν άλλα πιο ουσιώδη πράγματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Η παρουσία τους επιβάλλεται να έχει υποστηρικτικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας, που καλείται να ανταποκριθεί όσο γίνεται πιο θετικά σε αυτό το παιχνίδι, έστω κι αν η πιθανότητα νίκης της είναι ελάχιστη.

Μια ακόμη ήττα, η έβδομη στο πρωτάθλημα, από τον Ολυμπιακό δεν θα φέρει την καταστροφή. Μια κακή εμφάνιση όμως κι ένας διασυρμός θα είναι πολύ πιο βαρύ πλήγμα στην προσπάθεια που κάνουν τα νεαρά παιδιά της να την κρατήσουν ζωντανή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x